AhududuluLimonlu Kek MALZEMELER 35 çorbakaşığı (margarin ya da tereyağ) 2 çorbakaşığı pudra şekeri 34 su bardağı yağsız süt 15 çorbakaşığı tozşeker 25 çorbakaşığı un 225 gr ahududu pudra şekeri 2 yumurta 2 limon 6 Kişilik HAZIRLANIŞI Altı tane sufle kabını hafifçe yağlayın Ahududuları ve pudra şekerini püre haline getirip, kaplara eşit miktarda paylaştırın Bir kapta 35 çorbakaşığı margarini eritin Üzerine unu ve sütü ekleyip, karıştırmaya devam ederek kaynatın Bir dakika sonradan ateşten alın ve soğumaya bırakın Diğer bir kapta yumurtaların sarılarını çırpın rendelenmiş limon kabuğu, tozşeker ve 3 çorbakaşığı limon suyunu ekleyin Yumurtaların akını ayrıntılarıyla çırptıktan sonradan, evvelden hazırladığınız iki karışımla beraber, ağaççileği püreli kapların içine dökün 190 dereceye ayarladığınız fırında takriben 1820 dakika pişirdikten sonra, üzerine pudra şekeri serpin Sıcak sıcak servis yapın id