Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahzab suresi

Ahzab suresi
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ahzab suresini ruyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Ruyasinda enbiyadan birini gorur, bilmedigi bir yerden yardim alir Umit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete gorede: Ruyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okudugunu gormek, takva sahibi olmaya, kabir azabindan kurtulmaya, batildan uzak durmaya ve salihleri sevmeye isarettir

Similar threads

Ahzab suresi Ahzab suresini rüyasinda okuyan ya da dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi ya da ondan bir ayeti okudugunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ahzab suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, takva sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
*Ahzab suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu bakmak, takva sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Ruyada Ahzab suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu gormek; takva sahibi olmaya, kabir azabından kurtulmaya, batıldan uzak durmaya ve salihleri sevmeye yorumlanır Ruyada birinin size Ahzab suresi okuduğunu gormek daha fazla ibadet etmenizi sağlamak icin size ornek olan birilerinin etrafınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
ruyada sure okuduğunu gormek, ruyada dua okuduğunu gormek, ruyada alak suresini okumak, ruyada kevser suresini okumak, ruyada nas suresini okumak, ruyada haşr suresini okumak, ruyada felak suresini okumak, Ruyada Fatiha Suresi: Ruyada Fatiha Suresini okumak, hayirli Islere nail...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt