Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aidiyet duygum yok

Aidiyet duygum yok
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aidiyet duygum yok 'AİDİYET DUYGUM YOK!' Aidiyet : sahibi olma durumu kelime anlamı olarak bu arkadaşlarım 1548623650 1548623650 aidiyetduygumyok5c4e1f26eb984aidiyetduygumyok5c4e1f26eb984 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulsen24aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KONSERDEN KONSERE KOŞAN GÜLŞEN, SEYAHATLERİNDE KENDİ MİNİBÜSÜNÜ KULLANMAYI SEÇIM ETTİĞİNİ AÇIKLADI Elele dergisine konuşan Gülşen, 'Ben fazla yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim Turne zamanı bu vasıta benim ufak dünyam haline geliyor ve buraya sadece 'canım' dediğim insanları alıyorum' dedi Gülşen 'Sürekli seferi gibi geziyorum Şarkı söyleyebildiğim sürece her şeye, her yere harmoni sağlayabilme kabiliyetim var Çok ufak yaşlardan beri yalnızca şarkı söylemeyi kafaya koyduğum için fazla yoğun bir aidiyet duygusu geliştirmedim Her gün başka yerde olmaktan, hatta benzer gün üç öbür şehirde olmaktan fazla mutluyum Vakitsizlikten otomobilin içinde giyinmek, hatta makyajımı ve saçımı orada yaptırmak zorunda kaldığımı zeka bilirim Neyse ki etrafımda benim aynam olan ırk var, onların baştan sona fena bir deneyimim olmadı bugüne kadar Turne zamanı bu araç benim küçük dünyam haline geliyor ve buraya soktuğum ahali da 'canım' diye tanımladığım, benim içimi bilen ve bana derinden inanan millet olmalı Oysa böyle beslenebiliyorum Buraya beni doğrusu seven, inanan ve içimi bilen millet girebilir, başkasını sokmam' diye konuştu  

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt