Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aile içi teknolojik konuşmalar:)))

Aile içi teknolojik konuşmalar:)))
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aile içi teknolojik konuşmalar)) Anne ben nasıl dünyaya geldim + İnternetten indirdik yavrum Anne babam yok mu? + Çevrimdisi evladım Anne bana neden kardeş yapmıyorsunuz? + Leylekler gelmiyor bir türlü yavrum Ohhho anne o cevaplar 20yyda kaldı yaa geliştir kendini azıcık yoksa babam kısır mı ha? yaşlanınca iktidarsızlaşmış olabilir mi? + ?!?!?! Kızım şu sofrayı toplar mısın + Aman anne kes yapıştır işte Evin içinde top oynama yahut topunu geri mutasyon kutusuna atarım + Amann annnee Yemek Yemek leziz olmuş klavyene sıhhat hanım Bayan benim burada belgelerim vardı nerede onlar + Hee ben onları shift+del yaptım Anne topum nerede + Rahat dosya olarak kaldırdım Fakat anne yaa Anne çorabımın teki nerede?? + Aman be oğlum sana bir türlü şu arama yapmayı öğretemedim Aaa anne bugün bayram + Ekart attım bile Babası: Bu garı kime çekti bilmem Bayan ben truva atına yakalanmışım Gece yatarken windows'u açık bıraktın dimi + Karantinaya alırız geçer ne bağırıyorsunki  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt