Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aile işi dizisi Hakanın sozleri

Aile işi dizisi Hakanın sozleri
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aile işi Sozleri
Aile işi Hakanın sozleri

Gokten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Duşer

En son elime gecen para uc Mecidiye

Yani Sami Bey Oyle Bir aile kurduk ki kadro şampiyonlar ligi mis

Misal bir baba bulduk oyle bir rol kesiyor Ustad Munir Ozkul'u komplekse sokar

Oha Ne yazıyor benim yuzumde ekmeksiz yiyin mi?

Kudret abi sen ne yapıyorsun Butun mahelleyi baş aşağı silkelesen 2000 Lira cıkmaz

Sami Bey inanın oyle bir tipler bulacağım ki o paraya aile de oynarlar 4+4+2 de

Eve Bakın Eve Cektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?

Vitrinimiz biraz nanay ama vur kantara Maşallah 80 kiloyuz 79'u da yurek

Dunku halimi martılar gorse acıyıp simit atardı

Ucurtması yok diye poşete ip bağlayıp ucuran adamdın ben lan!

Mujde otobusun olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu

Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli cıktı iyimi!

Ya kızım al da at dercesine ortalamışım topu, sen kulubeye değiştirin beni diyorsun

Ya ben size Minur ozkul ile Adile Naşit olacaksınız diyorum Siz Safiye ile Faik oluyorsunuz

Ya arkadaşlar Birlik ve beraberliğe ihtiyac duyduğumuz bu gunler de Ağzınıza kurekle vururum

Ya arkadaş kader size kombiyi kokle masraflar benden demiş, Siz biz bankamatikte yatarız diyorsunuz

Oğlum sendeki rahatlık sabah yattığın doşekte yok, sendeki ferahlık naneli şeker de yok

Dedeyi de 90+2 de cıkarıp yerine Umut Bulut'u surelim oyuna ne dersin

Oğlum Kudret kezzabı Sek icirtir

Ooo Biz cakıya sap takana kadar hıyar'ın mevsimi gececek

Vay Arkadaş yaa Bak kızım Mahmut Tuncer halayı bırakır, Hamilelik 2 aya iner, Messi Darıca Gencliğe transfer olur ama şu gorduğun bunye hayatta ozur dilemez

Vay Arkadaş ,kucukken senin gobek bağını ordu evinin bahcesine mi gomduler, surekli emir komuta

Ya bi susunda motorunuz soğusun

Valla cok gelmek isterdim ki, kanaldan aradılar, Ankaralı bir turkucu halaybaşı stoğunu eritmiş, piste taze kan istiyorlar

Bakın misal, Babamız on numara Minur ozkul, Annemiz Adile Naşit gulerken caydanlık gibi kaynıyor

Herkes gulecek duğunde, kolon arkasına oturmuş aile gibi surat asmak yok

858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt