Aile işi Sozleri
Aile işi Hakanın sozleri
Gokten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Duşer
En son elime gecen para uc Mecidiye
Yani Sami Bey Oyle Bir aile kurduk ki kadro şampiyonlar ligi mis
Misal bir baba bulduk oyle bir rol kesiyor Ustad Munir Ozkul'u komplekse sokar
Oha Ne yazıyor benim yuzumde ekmeksiz yiyin mi?
Kudret abi sen ne yapıyorsun Butun mahelleyi baş aşağı silkelesen 2000 Lira cıkmaz
Sami Bey inanın oyle bir tipler bulacağım ki o paraya aile de oynarlar 4+4+2 de
Eve Bakın Eve Cektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?
Vitrinimiz biraz nanay ama vur kantara Maşallah 80 kiloyuz 79'u da yurek
Dunku halimi martılar gorse acıyıp simit atardı
Ucurtması yok diye poşete ip bağlayıp ucuran adamdın ben lan!
Mujde otobusun olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu
Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli cıktı iyimi!
Ya kızım al da at dercesine ortalamışım topu, sen kulubeye değiştirin beni diyorsun
Ya ben size Minur ozkul ile Adile Naşit olacaksınız diyorum Siz Safiye ile Faik oluyorsunuz
Ya arkadaşlar Birlik ve beraberliğe ihtiyac duyduğumuz bu gunler de Ağzınıza kurekle vururum
Ya arkadaş kader size kombiyi kokle masraflar benden demiş, Siz biz bankamatikte yatarız diyorsunuz
Oğlum sendeki rahatlık sabah yattığın doşekte yok, sendeki ferahlık naneli şeker de yok
Dedeyi de 90+2 de cıkarıp yerine Umut Bulut'u surelim oyuna ne dersin
Oğlum Kudret kezzabı Sek icirtir
Ooo Biz cakıya sap takana kadar hıyar'ın mevsimi gececek
Vay Arkadaş yaa Bak kızım Mahmut Tuncer halayı bırakır, Hamilelik 2 aya iner, Messi Darıca Gencliğe transfer olur ama şu gorduğun bunye hayatta ozur dilemez
Vay Arkadaş ,kucukken senin gobek bağını ordu evinin bahcesine mi gomduler, surekli emir komuta
Ya bi susunda motorunuz soğusun
Valla cok gelmek isterdim ki, kanaldan aradılar, Ankaralı bir turkucu halaybaşı stoğunu eritmiş, piste taze kan istiyorlar
Bakın misal, Babamız on numara Minur ozkul, Annemiz Adile Naşit gulerken caydanlık gibi kaynıyor
Herkes gulecek duğunde, kolon arkasına oturmuş aile gibi surat asmak yok
Aile işi Hakanın sozleri
Gokten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Duşer
En son elime gecen para uc Mecidiye
Yani Sami Bey Oyle Bir aile kurduk ki kadro şampiyonlar ligi mis
Misal bir baba bulduk oyle bir rol kesiyor Ustad Munir Ozkul'u komplekse sokar
Oha Ne yazıyor benim yuzumde ekmeksiz yiyin mi?
Kudret abi sen ne yapıyorsun Butun mahelleyi baş aşağı silkelesen 2000 Lira cıkmaz
Sami Bey inanın oyle bir tipler bulacağım ki o paraya aile de oynarlar 4+4+2 de
Eve Bakın Eve Cektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?
Vitrinimiz biraz nanay ama vur kantara Maşallah 80 kiloyuz 79'u da yurek
Dunku halimi martılar gorse acıyıp simit atardı
Ucurtması yok diye poşete ip bağlayıp ucuran adamdın ben lan!
Mujde otobusun olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu
Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli cıktı iyimi!
Ya kızım al da at dercesine ortalamışım topu, sen kulubeye değiştirin beni diyorsun
Ya ben size Minur ozkul ile Adile Naşit olacaksınız diyorum Siz Safiye ile Faik oluyorsunuz
Ya arkadaşlar Birlik ve beraberliğe ihtiyac duyduğumuz bu gunler de Ağzınıza kurekle vururum
Ya arkadaş kader size kombiyi kokle masraflar benden demiş, Siz biz bankamatikte yatarız diyorsunuz
Oğlum sendeki rahatlık sabah yattığın doşekte yok, sendeki ferahlık naneli şeker de yok
Dedeyi de 90+2 de cıkarıp yerine Umut Bulut'u surelim oyuna ne dersin
Oğlum Kudret kezzabı Sek icirtir
Ooo Biz cakıya sap takana kadar hıyar'ın mevsimi gececek
Vay Arkadaş yaa Bak kızım Mahmut Tuncer halayı bırakır, Hamilelik 2 aya iner, Messi Darıca Gencliğe transfer olur ama şu gorduğun bunye hayatta ozur dilemez
Vay Arkadaş ,kucukken senin gobek bağını ordu evinin bahcesine mi gomduler, surekli emir komuta
Ya bi susunda motorunuz soğusun
Valla cok gelmek isterdim ki, kanaldan aradılar, Ankaralı bir turkucu halaybaşı stoğunu eritmiş, piste taze kan istiyorlar
Bakın misal, Babamız on numara Minur ozkul, Annemiz Adile Naşit gulerken caydanlık gibi kaynıyor
Herkes gulecek duğunde, kolon arkasına oturmuş aile gibi surat asmak yok