Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ailelerimizin etekleri zil çalıyor!

Ailelerimizin etekleri zil çalıyor!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ailelerimizin etekleri zil çalıyor! AİLELERİMİZİN ETEKLERİ ZİL ÇALIYOR! 1542639 1542639 ailelerimizineteklerizilcaliyor5c4dcd13bdbf3ailelerimizineteklerizilcaliyor5c4dcd13bdbf3 http:resimlerhaberlercomhaber833ailelerimizineteklerizilcaliyoro Fahriye Evcen'le Birlikte Olan Özcan Deniz, Evcen'in Ailesinin İlişkilerine Tasdik Vermediği Haberlerini Yalanladı: Tam Tersi, Onun Ailesinin de Benim Ailemin de Etekleri Zil Çalıyor FAHRİYE EVCEN'LE BİRLİKTE OLAN ÖZCAN DENİZ, EVCEN'İN AİLESİNİN İLİŞKİLERİNE ONAYLAMA VERMEDİĞİ HABERLERİNİ YALANLADI: BÜTÜN TERSİ, ONUN AİLESİNİN DE BENİM AİLEMİN DE ETEKLERİ ZİL ÇALIYOR Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, önceki gün Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de konser verdi Geçtiğimiz aylarda uğradığı silahlı atak sonucu sağ ayağından yaralanan Deniz, nihayet ayağa kalkabildiği için fazla mutlu olduğunu söyledi ve 'Sizleri ayakta, dinç karşılamak çok hoş Gerçi karşınızda kırıtarak yürüyormuş gibi gözüküyorum lakin bu da geçecek' 20 yıldır sahnelerde olduğunu ve bir nesli büyüttüğünü söyleyen Deniz'e konser sonrası gazeteciler, 'Sevgiliniz Fahriye Hanım da 22 yaşında O da sizin şarkılarınızla mı büyüdü?' sorusunu yöneltti Deniz, 'Büyümüştür tabii, tüm şarkılarımı biliyor Erkeğin yaşı olmaz Erkek her yaşta erkektir' dedi Fahriye Evcen'in ailesinin, ilişkilerine onay vermediği haberlerini yalanlayan başarılı sanatçı, 'Öyle bir şey yok Aksine, onun ailesinin de benim ailemin de etekleri zil çalıyor' diye konuştu haberlercom  

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt