Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aılem sevglme garşi

aılem sevglme garşi
0
145

Similar threads

arkadaşlar bi kıza önerge etcem kız ondan hoşlandıımı bilior sinyalde wermiş kabul etcek gibi fakat bu fazla öbür nasıl önerge etcem bilmorm hiç bole olmamıştım nolursunuz takviye edin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
ne olacak halim :(((( slm melislerimbeni tanıyorsunuz bundan böyle kendimi tanıtmama lüzum yokneolacakhalim5c5190afc4396gifalt :uhu: :uhu: :uhu: evet suanda türkiyede aılemın yanındayımama aklım kalbım bütün benlıgım evımdedüsünmeden edemiyorumtam anlamıyla kendımı burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Selamun Aleykum Önce 6aydır bi kızla çıkıyorum yasım 20 hıc dusunmedıgım bı kızdı kısaca anlatayım hıc o gozle bakmıyorduk ıkımızde msnde gecelerı sarkı falan atıyoduk adi arkadas gıbı takılıyoduk bı gun dısarı cıktımda trıp atmaya basladı bende ona attım muhabbetler uzadı suraya bak ya sevgılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
baylar bayanlar sorunum gittikçe büyüyo yha intihar etcem yha da kızı daima unutmaya karar verdim kızla yaşadığımız böylece çok durum var ama onları bile yaşamamış olarak görmem imkansız kızla bakışıyoduk daha sonra ben bakışma olayını kestim fakat o ısrarla yapıyodu bunları ben yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar bır kız cıkma teklif etcem fakat şu filmlerdeki gibi romantık bir yolla ihtiycım varNot:Sesim hoş Fotoğraf cizemem Yaşım 16
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt