iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sevdiğim kızı 35 yıldır tanıyorum son 1 senedir çıkıyorduk Ama bizim aile tesettürlü, dinine itina bildiren bir aile kızın ailesi çok fazla din ile alakası değil ama namaz kılıyorlar arada ve kızın başı açık giyinimi orta seviyede çok fazlada açık değil Ona kapanması gerektiğini söyledim şimdilik beni sıkma evlendikten 12 yıl sonra kapanırım dedi Bunu aileme söyledim kabul etmediler hatta şuan bile o kızla çıkmanı istemiyoruz dediler hakkımızı helal etmeyiz gizliden konuşursan bile vesayre ya o kızı alırsın yada ailenin yanına kalır şirketin başına geçer ve zamanı gelince en güzelini en namuslusunu alırız sana dedi babam
Ve kızdan ayrıldım dün, fakat içim böylece bir yanıyorki ne uyku kaldı nede başka bişey yanıyorum intihara dek kalkıştım evet saçma olur ya lakin hayatım zehir gibi hiçbişeyden haz alamıyorum ailemi tercih ettiğim için pişman mıyım yok miyim onuda bilmiyorum
bu vesileyle kız 18 yaşında ben 20 yaşındayım
Ve kızdan ayrıldım dün, fakat içim böylece bir yanıyorki ne uyku kaldı nede başka bişey yanıyorum intihara dek kalkıştım evet saçma olur ya lakin hayatım zehir gibi hiçbişeyden haz alamıyorum ailemi tercih ettiğim için pişman mıyım yok miyim onuda bilmiyorum
bu vesileyle kız 18 yaşında ben 20 yaşındayım