Aileni anlat kızlar ailenizi anlatın neyse ilk once ben başlıyım ben evliyim ve 20 yasındayım benım kayınpeder birincil evlılıgınden cocugu olmadıgı ıcın kuma almış bu demektirki benım 2 tane kayın validem varailenianlat5c516cc371bd0alt cok sanslıyım dermişimailenianlat5c516cc371bd0alt kayınpeder ben ona öcü diyorum yada ayı yogi cok cimri biri ve benden nefret edilen şey ederailenianlat5c516cc371bd0alt Big Grin :meri: 1 kaynana cok zeki fakat saf oyunlarını oynar bana lakin bende yutecek goz varmı önceden cok acı cekmiş yazık fakat cok sinsi biriailenianlat5c516cc371bd0alt 2 kayınvalide eşimim öz annesi ay cok saf inanılmaz cok saf ve zeki rollerine takılır kendınce ve onunla konustugum süre ara sıra benı dınlemezya bogasım galir ha bide eşim onu cok severrr toz kondurmaz annesine sinir şey Aşkım babasına azıcık eş huyları var olsun hıc bı yemegı begenmez makarna ve et yemeklerıne bayılır benı sever ve bana takılmayı benı hudut etmeyı o kadar cok severki Aşkım benım ya ve bennn hayırsız gelinnailenianlat5c516cc371bd0alt eşimin ailesini sevmem ama sevmedıgımıde gostermem hürmet duyuyorum yalnızca kayınpederin gerisinde cock konusurum onların evındekı hıc bı işi gerçekleştirmek istemem fırsat oldumu derhal üst katta kacarım ay cok kötümüyüm neailenianlat5c516cc371bd0alt Big Grin id sıra sizde kızlar sizde anlattın :meri::meri: