Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ailenin terk edip gitmesi...

Ailenin terk edip gitmesi...
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim bir sevgilim varDurumunu öğrenince üzüldümNe yapıcağımı şaşırdım

Annesi ile babası ayrıldığından beri ben size bakamam başınızın çaresine bakın demişKız yurda gitmiş 5 yıl kalmışBu sürede aklımda hep kardeşlerim vardı diyoAilesnden farklı büyümüş zaten18 yaşına girdiğinde de kardeşlerin yanında gitmişGittiğinde babaannesi burda artı kalamassın biriyle evlen git demişKız hayır demişAma cebren nişan yapmışlarVe kız nişanı atmışSonra kavgalar çıkmış evdeVe kız arkadaşına kaçmışBaşka şehire

Derhal planın ne dediğimde;
Biryandan okuyup bi yanlamasına çalışıp kendimi toplamam lüzumlu kendi ayaklarım üstünde durmam gerekli kardeşlerim için dedi
Annesi babası arayıp sormuyorlarBüyük olanak bana olan sevgisi de bu yüzdenKimse hayatımda bana sevgi göstermedi dediAnne sevgisi görmedim dediVe her gün ağlıyorBana olan aşkı ola ki gösterdiğim sevgiye muhtaş olup aşk olarak adlandırmış olabilir

Yardım eder misiniz arkadaşlar Alternatif bir yol ?

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt