Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ailenise aleyhinde gelip sevdiğiniz kız için savaşırmısınız..yorumları alıyım

ailenise aleyhinde gelip sevdiğiniz kız için savaşırmısınız..yorumları alıyım
0
160

Similar threads

SANIRIM BAYA UZUN YAZDIM FAKAT OKUYAN ARK SAGOLSUN KENDİLERİNİ BENIM YERIME KOYARLARSA SEVİNİRİM Ark Su Zamana Değin Hicbir Kıza Teklif Etmedim (Hep Onlar Etti :S) Fakat Cıktıgım Kız Sayısı En Az 50 Tanedir bir Arada 6 Kızla Cıktıgımı Zamanlar Olmustur (Katiyen Kendımı Methetmek Degil Amacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
SANIRIM BAYA UZUN YAZDIM FAKAT OKUYAN ARK SAGOLSUN KENDİLERİNİ BENIM YERIME KOYARLARSA SEVİNİRİM Ark Su Zamana Dek Hicbir Kıza Önerge Etmedim (Defalarca Onlar Etti :S) Lakin Cıktıgım Kız Sayısı En Az 50 Tanedir bir Arada 6 Kızla Cıktıgımı Zamanlar Olmustur (Asla Kendımı Methetmek Degil Amacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
bn 9sınıftayım ilk baslarda asosyal takılmak cok hoştu taki kızın biri bizim sınıfta bi derse girdi ve bana alaka duydu bn cok feci asık oldum kız tam istedigim gibi herseyini bnm istedigim gibihemen kendime ceki duzen verdim ve cevre yapma tarzımı ortaya koymaya bşladım o gün geceli 2 ay oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar benim 11 senelik arkadasım var simdi benim tipim allaha şükür uygun pesimde cok kız var bu arkadasım kıskanclıktanmı anlamadım bu kızları bana karsı sogutuyor gecen faceine girdim sen onu gercekte gördünmü shop güzeli felan kıza birsürü şey demiş daha sonra bana asık olan bir kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar sınıfımda bi kız var adı zeynep1 ve 2 dönem beni seviyomuş haberim yoktu buna yaz tatilinde önerge ettim önce kabul etti sonradan vaz geçti o zaman niye kabul edip vazgeçiyon dedim 1 ve 2 dönem seni seviyordu dediBende bir insanı seviyosan onu görür görmez kalbin küt küt atar dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt