Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ailesi yüzünden sevgili olamıyoruz

Ailesi yüzünden sevgili olamıyoruz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet şart şöyle Sınıfımıza yeni bir kız geldi Kendisiyle aramı kurdum ve gerçekten başta bir kıza aşık oldum Onunla zaman geçırmeye başladık falan zaten bizim eve yakın kalıyordu Şuan 12 sınıftayız neyse işte beraber gidip geliyorduk bir kere işte numaram falan yazılı defteri falan ve birde bazı kitabları onda vazgeçmek zorunda kaldım Sonradan bu kız bir kaç gün daha sonra bana mesaj attı NUmaramı defterden almış İşte bir kaç gün böyle geçtı muhabbet falan ettıkçsonra bir gün sınıftaki bazı olaylar yüzünden yolda tartışma ettık ve ben kıza ondan hoşlandıgımı şöyledim Kızda bana aleyhinde anlamsız olmadıgını benimle mutlu ve huzurlu oldugunu şöyledi İşte yalnızca ailesi kızın erkeklerle arkadaş olmasına bile izin vermiyorlar İşte bikerede birşey edinmek için okul çıkısı gitmisdik yolda işte ailesi yüzünden beraber olamayacagımızı bitirmemiz gerektigini şöyledi biraz tartışdık yolda daha sonra nasıl olduysa el ele ilk olarak tutusduk sonradan bir yerde kıza bir yerı gosterıp bir şey anlatırken baktımkı birdenbire sarıldı bana sıkı sıkı o gün katiyen aklımdan çıkmaz o hisler İşte seviyorduk birbirimizi daha sonra bir kaç gün arkadasca kalmaya çalısdık olmadı ve sehire çıktık bikere geziyorduk sabah sabahtan kimse yoktu deniz ben ve o iöte baştan el eleydık tekrar bana sarıldı ve benim onu katiyen terketmemı şöyledi bir resmıde vardı gölegimin sol cebine koydu ve dediki bunu defalarca kalbine yakın taşı birbirimize söz verdik ama ardına kadar bekleyecegiz Kız tedirgindi baya ailesine tarafından ne vakit beraber olsal bir mutlu bir nefret edilen şey içindeydi sonradan işte evdekşler bunu uyarmışlarki erkekle falan konustugunu görmeyelım falan süphelenmişler Daha Sonra arkadaş gibi devam etmeye çalısdık bende buna bir saat almışdım Saatı almadı benden dediki eve götüremem ve bunu almakla sana umut vermiş olurum Biz ayrılmalıyız falan ben bu korkuyla yaşayamıyorum mutsusuzum senın yanındayken mutluyum sen benim ilkimsin ilk sevdigim birincil aşkım falan lakin ben bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum falan dedi neyse hediye bende kaldı dediki birgün olurda beraber olursak o vakit alırım tamam sonraki gün kokulu bir mektub verdim ona begendi ve kendisinde sakladı Bikere işte yine ailesi suphelendi ve kızı üstü kapalı uyardılar kız kötü korkmusdu ve tamamıyle bitirdik Hissler bitmesede bu ailesi yüzünden son vermek zorundayız Mesajlasmıyoruz İşte bu kararı cuma günü verdi bayramda araya girdi 1 hafta göremiyicez birbirimizi yardım edin ne yapmalıyım onun elimden gitmesine izin veremem fakat şuan elim kolum baglı O hissettıklerını bende hissediyordum korkuyu falan tedirginligi anlıyorum onu ama bitmesin bu ilişki Ben onsuz yapamam bir yılda beklerım üniye dek ç lakin o ailesine yalan smyleyecek biride olmadıgından istemiyor Sevdigini gözlerinden okuyorum fakat olmuyor işte Kaç gündür ezüyet çekiyorum Seviyorum deliler gibiç ne şiirler yazdım ne mektublar Bir gün nasip olursa sizlerlede paylaşırım İşte arkadaslarımda diyorlarki kız seni kandırıyor falan gerekçe arıyor senden kurtulmak için fakat bilmiyorum emin değilim Seviyorum be ((( Onsuz olmuyor yardım edin bir zihin verinBU arada kzın babasıda emniyer müdürü ya ben terketmek istemiyorum (((

858,497Konular
981,912Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt