Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ailesiden Taçmin'e Destek!

Ailesiden Taçmin'e Destek!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ailesiden Taçmin'e Yardım! taçmin, ailesinden takviye, survivor, 2011, ünlüler gönüllüler, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663867 1548663867 ailesidentacminedestek5c4ebc40716c4ailesidentacminedestek5c4ebc40716c4 ailesidentacminedestek5c4ebc40716c4 Sevgili melekler, Survivor'ın kalan tek hanımefendi yarışmacısı Taçmin'e ailesinden yardım geldi Show Tv'nin büyük bir alaka ile izlenenen Survıvor ÜnlülerGönüllüler Yarışması'nda birincil 4'e kalan tek bayan yarışmacı Taçmin Tümer'e, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yaşayan anneannesi ve dedesinden destek geldi BEN TORUNUMA 'FISTIK' DERİM, ONU FİLİZ AKIN'A BENZETİRLER Meşhur bir çok yarışmacıyı geride bırakarak KKTC'de yapılacak finallere Nihat Doğan, Derya Büyükuncu, Taner Tarlacı gibi kuvvetli rakipleriyle birlikte gidecek olan Taçmin Tümer, son olarak 5 Haziran Pazar günü Şarköy'ü arayarak anneanne ve dedesiyle hasret giderdi Büyükbaba Yılmaz Önel (75), Torunumla kibir duyuyoruz Ben onu zaten yarışmaya gitmeden önce Şarköy'ün taze balıkları, sebzeleriyle beslemiştim Her sabah birlikte yürüyüşe giderdik Gün boyu denize girerdi Torunum paraşüt kazasında hayatını kaybeden babası göre çocukluğundan itibaren spora götürülmüştü Finallerde bilgi yarışmalarında kazanacağına eminim, fakat 3 dinç erkek aralarında işi zor görünüyor Ben ona 'fıstık' diye hitap ederim Görenler onu Filiz Akın'a benzetirlerdedi ADINI TEYZESİ KOYDU, KRALİÇE SESLENMEKAnneanne Ayla Önel de (73) Kendisi yalan konuşmayı sevmez, kalp kırmaz, onurlu bir kızdır, imtiyaz vermez, kitap okumayı, tarihi kitapları fazla sever Nihat'ın torunumuz hakkındaki nankör laflarına kızıyoruz şüphesiz Taçmin, evin tek çocuğu olmasına rağmen, şımarık bir çocuk hiç olmamıştır Adını teyzesi koydu Kraliçe anlamına geliyormuş Son olarak 5 Haziran Pazar günü bize telefon geldi Taçmin'le 10 dakika görüştük Bizi çok özlediğini söyledi, haftaya Kıbrıs'a gidecekler, finaller orada yapılacak Annesi Çiğdem de orada olacak Taçmin, Haziran sonunda müsabaka biter bitmez, Şarköy'e gelerek 3 ay tatil yapacağını, Şarköy'ü ve bizi fazla özlediğini söyledi, yarışmalar sırasında kusur yapıp yapmadığını sordudiye konuştugecce  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt