Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) PDT®

Aioli Soslu Uskumru (5 Kişilik) PDT®
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER
1 12 su bardağı mayonez
2 diş sarmısak dövülmüş
25 su bardağı zeytinyağı
5 orta boy uskumru
12 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı margarin
1 limon (süsleme için)
1 demet maydanoz (süsleme için)


HAZIRLANIŞI
Izgarayı yakıp, zeytinyağı ile iyice yağlayın
Önce aioli sosu hazırlayın Bunun için dövülmüş sarımsakla mayonezi bir telle iyi karıştırın Daha iyi bir yöntem olarak mayonez yapmaya başlarken karıştıma kabına yumurta sarısı, hardal, sirke koyduğunuzda dövülmüş sarmısağı da ilave edin Sonra tıpkı mayonez yapılır gibi zeytinyağını bir sicim gibi akıtarak bu malzemeye yedirin
Balıkları temizleyip, kanı tamamen gidinceye kadar yıkadıktan sonra süzülmeye bırakın Unu, balıkları alacak büyüklükte bir kaba eleyin Balıkların her iki yanını hafifçe tuzlayın Yine her iki yanını una bulayıp, silkeleyerek fazla unlarını atın
Unlanmış balıkları ızgaranın üzerine yerleştirin Üzerlerine kalan zeytinyağını arasıra bir fırça ile sürerek bir kere çevirip her iki yanını da renk alıncaya kadar yaklaşık 67 dakika pişirin
Margarini bir kapta eritin Izgara edilmiş uskumrular üzerine eritilmiş margarini bir fırça ile sürün Uskumruları dilerseniz limon, maydanozla süsleyip, yanında aioli sosla, sıcak olarak servis yapın
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt