Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aion Online Niçin Saçmalıktır. Yeni başlayanlar için

Aion Online Niçin Saçmalıktır. Yeni başlayanlar için

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım
Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik

Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs
Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse
Saçmalıkları kısaca anlatalım

1) Mause imleç ile Sag sol yaptıgımız zaman Ekran dönmüyor 30gblik oyun yapmışın illaha 2 tuşa basılı tutarak ekranı döndürüceksin ( Rahat bir kullanım degil bu )

2) Görevi aldık npc den önüme gelen ilk canavarı kesiyorumGenellikle görev bu oluyorOndan sonra görevi geri vermek için 2 saat yavaş yavaş koskoca haritayı geri yürüyosun ( Madem o kadar harita yapmışın 1 tane sprint tuşu koy arkadaş )

3) İşte rastgele Altgard diye bi yere gittim Ortam iyi güzel Fakat 2 cıkışı var buranın İce lake tarafından görevleri yapmak için gidiyorum neyse,,,orda bi okyanus gibi bi yer var Görevin oldugu yere ordan geçmeye çalışıyorum char boguluyor
Diger kapıdaki çıkışa gittigim zaman ise Kırmızı renkler canavar sana 3 atıyor orda sana Öldükten sonra 3 dakika char yavaş yavaş yürüyor

4) Altgarddan nereye ısınlanırsan ışınlan bu kırmızı renkli canavarlar var yani exp kasamıyosun

5) Pandemiuma ışınlandık orda görevleri aldık falan bu sefer o kadar büyük haritaki neyin ne oldugu belli degil

6) 100 tane görev var hangi biri nerede bilemiyosun 30gb lik oyunun amacı yürümek olmamalı Paso yürüyosun bi süre sonra bot muamelesi yapıldıgı hissine kapılıyosun

7) Hp mp pot aldıkBişeyler kesiceksin Yaratıksana 300 vuruyo hp pot 5050 can dolduruyo nereye kadar dayanacanki

8) 13 lwl oldum pes ettim İlk başladıgım yere gidiyorum Dümdüz kaptırıyorum nerde exp kasalıcak bilemiyosunuz Alttan paso ingilizce bi flood geçiyor artık itemmi satiyo ne satiyosa anlamadım

Yani arkadaşlar işşizlik böyle bir şey sanirimO kadar kafa patlatmaya degmeyecek bir oyunBence başlamayın yazık olur 30 gblik oyun yapıyosun Sadece görsellik var ama amaç yok

Dahada mmorp oyun aramaktayım Cabal online buldum ordada 100lwl falan yaptım Ordada tl konuşuyo bildigimiz gibi

TABİ HERKEZ HERŞEYİ OYNAMAKTA ÖZGÜRDÜR BEN SADECE EKSİK YÖNLERİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM

Oynayan oynamayan herkeze iyi oyunlar