Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajanda kapı modeli

Ajanda kapı modeli
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ajanda kapı modeli Kapı modelleri Ajanda modeli Hafıza Kaybı sorununuz var mı? bilmiyorum lakin benim doğrusu fazla var Bir fazla şeyi unutuyorum Zihin yorgunluğu sanırım Bu ajanda kapıda benim gibi unutkan melekler için 7 gün için 7 hahta bölünmüş Kara tahtagib itebeşirle yazıp silgiyle siliyoruz Her hafta o hafta yapılacakalrı gün gün yazıyoruz Daha Sonra silip yeni haftaya geçiyoruz 1549205684 1549205684 ajandakapimodeli5c5700b8a2b9eajandakapimodeli5c5700b8a2b9eajandakapimodeli5c5700b8a2b9e  

Similar threads

Hepimizin başına gelir; bir odadan başka bir odaya geçtiğimizde 'Ne yapacaktım ben ya?' diyerek kalakalırız. Veya mutfağa girer, niye girdiğimizi hatırlayamadığımız için buzdolabını açıp boş boş bakarız. Genellikle böyle durumlarda iyice 'aptallaştığımızı', ne kadar dalgın biri olup çıktığımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Alişan Demet Akalın düeti alişan demet akalın düet demet akalın alişan düet alişan demet akalın melekler imza topluyor şarkısı fotoları haberleri burada arkadaşlar Gösteri dünyasının kanka ünlülerinden Alişan Demet Akalın düet yapmış Melek'lerim Geçtiğimiz aylarda tıpatıp Demet Akalın gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
4 sene önce ben orta 3 e bu arada, aşkı ilk tattığımda yaptığım hataların düzelmesinde bana tezgâhtar olan, tavsiye veren herkese teşekkür ediyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız açtım tekrar bir zamanlar kalbime bere açan şarkılardan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sarar Şirketler Kümesi İdare Konseyi Lideri Cemalettin Sarar, 18 Mayıs'ta meskenlerinde eşi Zehra Sarar ile yaşadıkları soyguna ait, "Zehra Hanım çok direndi. Bu direnmesinin sonunda ikimizi de bağlayıp yere yatırdılar. 'Kasada ne varsa alın götürün' dedim. Zehra Hanım olmasaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Medİtasyon Hakkinda Fazla Sorulan Sorular 1 Meditasyon Nedir? İnsanların neden meditasyon yaptığıyla ilgili çoğunlukla temel us günlük yaşamımız esnasında sürekli olarak algısal veri girişine maruz kalmamız ve zihinlerimizin defalarca düşünme sürecinde aktif olmasıyla ilgilidir Gazete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt