Ajda Pekkan Aşkını İtiraf Etti ajda pekkan, aşıkmı, bülent çavuşoğlu, ilişkisi, itiraf etti, hakkında detaylı bilgiler 1548653556 1548653556 ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9 ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9 Süper Star Ajda Pekkan sonunda aşkını itiraf etmiş melekler “Yakar Geçer albümüyle yaza damgasını vuran Ajda Pekkan, tutkularını, aşklarını ve yeni koleksiyonu Ajda Pekkan Private Collection’ı Hello! dergisine anlattı Adı geçtiğimiz haftadan beri evli işadamı Bülent Çavuşoğlu ile anılan artist, “Ben hayatımda her zaman hatalı halk müziği seçtim Çünkü karşı tarafı her zaman kendime kadar büyüttüm dediBugünlerde bütün anlamıyla gözlerinizin içi gülüyor Bu, enerjinizin dışa vurumundan kaynaklanıyor olabilir mi? Bu neşe ve pozitifliğimi illa ancak bir duruma bağlamak istemiyorum “Gözlerinizin içi gülüyor, âşık mısınız? derseniz, “Evet âşığım derim Ama bunu bir kalıba hazırlamak istemiyorum Çünkü bu sefer, o duruma kendimi şartlıyor gibi oluyorum Yıllar sonradan insanların seni hâlâ bu denli sevmesi ve ilgi göstermesi ister istemez kendini mutlu hissetmeni sağlıyor Aşkı anlatın desem? Aşk çok hoş bir duygu ınsan bunu yakaladığı zaman mutlaka yaşamalı ve ben bu duyguya çok açığım Şimdiki aşklar, ilişkiler fazla kısa sürede tüketiliyor Benim dışarıyla hiç ilgim değil Acaba ben tuhaf mıyım! Dışarıdakiler, normal ahali Ben o insanların yaşadığından çok daha farklı boyutlarda ilişkiler ve durumlar yaşıyorum O yüzden de diğer insanların yaşadığı aşklar benim fazla da haberdar olmadığım durumlar ve bunları böylece irdelemiyorum Sizin aşk tarifiniz nedir? “O anlar Sorgusuz, kayıtsız şartsız, değiştirmeden ve olduğu gibi Çünkü hesaplaşmalara girdiğin süre onun adı aşk olmuyor gözü kara gitmek midir peki aşk? Bütün tersi, fazla stratejik olmak lüzumlu Çünkü senin bir değerin var ve sen bilmezsen başkaları bunu hiç bilmiyor SADECE SAHNEDEYKEN KENDİMLE BARIŞIĞIM Ajda Pekkan’ın aynada kendine bakıp güldüğü zamanlar oluyor mu? Aslında hiç kendimi beğenmem Bir tek sahnede kendimle barışık biriyim Sahneye çıktığınız lahza neler hissediyorsunuz? id En başta fazla heyecanlanıyorum her zaman dua ederek sahneye adım atarım Sahneye çıktığım an o modu yakalayamazsam kahrolurum O yüzden ilk önce sahneye çıkıyormuş gibi heyecanlanıyorum Müziği duyduğum, o enerjiyi hissettiğim anda bende film kopuyor Kendimi o atmosferin akışına bırakıyorum Ruhunuzu nasıl besliyorsunuz? Kendimi sürekli enerjik tutarak Birazcık anlamsız kalsam romantikleşiyorum, duygusallaşıyorum ve arayışlarım artıyor Yalnız, altını çizerek arayışları anlatmak icabında; pek beğeni ve şöhretten daha sonra bir boşluğa düşüyorsunuz O boşlukta bir kusur yapmamak için aralıksız kendini meşgul faktör gerekiyor Örneğin okumaya çok vaktim olmuyor ama basını yakından takip ediyorum Diğer takip edeceğim bir şey de yok açık konuşmak gerekirse Kitap okuyup da hayallere dalmamı gerektirecek bir durumum hiç olmadı; çünkü o hayatı zaten ben yaşıyorum Şu an yaşadığınız hayat, hayal ettiğiniz gibi mi? Çocukken hayalleriniz olur Benim de şarkı bildirmek daima hayalimdi zaten Bu işte en iyisi almak istedim KADIN OLDUĞUM KADAR SEVEBİLİRİM Bu değin ilgiden sıkıldığınız oluyor mu? şöhretin getirdiği bir takım negatif durumlar yaşıyor musunuz? şöhretin insanlar üstündeki baskısını, şizofrenik durumunu ben kendi içimde çözmüş biriyim Bu konuda istenen yardımlara ise sadece alçakgönüllü olarak karşılık verebilirim Kendi yaşamımın içindeki dürüstlüğüm dek takviye edebilirim, bayan olduğum kadar sevebilirim, şöhret olduğum değin da onu ayrıştırabilirim Tüm yaşanmışlıklardan daha sonra susmak iyi bir şey mi? daima Çünkü susmak sana her durumda daha fazla puan kazandırıyor Peki ya içinizde kalanlar? İşte o yüzden şarkı söylüyorum, işte o yüzden spor yapıyorum, işte o yüzden bu değin dışa vurumum var Fakat fiilen bir pek da hayatımı içbükey olarak yaşıyorum Kendimi “secret olarak ilan ettim Çünkü o kadar olmayı seviyorum İçinizde biriktirdiklerinizi bir gün kitap olarak okuma şansımız olacak mı dersiniz? Fazla istiyorum aslında şu zamana dek verdiğim röportajlarda daima kısa kısa cümleler olarak kendimi ifade edebildim Puzzle gibi Hayatında sana ait bir felsefenin olması lazım Bu da üç satırla olacak bir şey yok ERKEKLER EŞEK ARISI GİBİDİR Sizin hayat felsefeniz nedir? Bu dünyada var elde etmek Hayata güzel görmek, insan gibi durabilmek, sadece şöhret boyutunda yaşamak değil, evrenin bir parçası olarak kişilere yararlı edebilmek Bütün bu anlattıklarım bir araya geldiğinde benim felsefem parola gibi kendini çözecektir Bir gün dolaylı olarak eğitmenlik olabilmek, hatta bizzat seminerlere katılabilmek istiyorum Açıklama Yapmak istiyorum, paylaşmak ve o sorulara cevap tahsis etmek istiyorum Olaylara kaderci mi yaklaşırsınız, yoksa planlar yapar mısınız? Ne kadar plan yapsan da bir yerden sonra tıkanıyorsun O zaman olaylara daha kaderci yaklaşman gerekiyor Bazen yanlış hesaplar yapabiliyorum Örneğin kaç kez hatalı halk seçtim sevgide Ben hayatımda her zaman hatalı ırk seçtim Çünkü karşısında tarafı daima kendime kadar büyüttüm şimdiyse mutlu olmak, olduğum gibi edinmek ve beni böyle kabul edecek birini istiyorum Başlıca ilişkilerde sahiplenen de kendi içinde noktayı koyan da yeniden kadın oluyor Erkekler eşek arısı gibidir o kadar karmakarışık oysa ilişki dediğin koşul; yaşamadan, gözyaşı dökmeden, kendi aptallığını duyuru etmeden anlaşılmıyor Hayatınızda öğrendiğiniz en önemli ders ne oldu? Hayatta yaşadığım her şeye şükredebilmek BABAM İYİ BİR ARTIST OLACAĞIMI DÜŞÜNÜRDÜ Yakın zamanda bir marka için kendi adınızı da içeren bir koleksiyon hazırladınız Bu ilgi nasıl ortaya çıktı? Ben çocukluğumdan beri resim yapmayı çok severdim Hatta babam iyi bir artist olacağımı düşünürdü Özellikle karakalem çalışmalarım vardı Brigitte Bardot çizimlerim hâlâ duruyor ılkokuldayken kompozisyon çalışmalarında sınıftaki arkadaşlarıma yardım ederdim Nasıl yapardım bilmiyorum ama hem kıyafet keser hem de suluboya ile onları boyardım Eğer geliştirebilseydim, fazla hoş karakalem çalışmalarım olurdu Fakat hayat buna müsaade etmedi 17 yaşından itibaren çalışmak durumunda kaldım şimdiyse bu hayalimi hazırladığım koleksiyonla ortaya çıkarıyorum dahası Raisa ve Vannessa Sason ile Ajda Pekkan Private koleksiyonunu hazırladınız Benim daima hayalini kurduğum bir çalışmaydı Peki ikizlerle aranız nasıl? çok iyi anlaşıyoruz Kendi kreasyonumu oluşturdum şu an konserlerden dolayı pozitif ilgilenemesem de sene sonuna dürüst çalışmalara başlayacağız