Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan: Ben ne kuşağıyım?

Ajda Pekkan: Ben ne kuşağıyım?
0
58

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
ajda_pekkan_ben_ne_kusagiyim_1652793314_2738.jpg

Ajda Pekkan son konserinde seyircisiyle sohbet etti. Konserinde birçok genç hayranı bulunan Ajda Pekkan, 'Z kuşağı'na takıldı. Usta sanatçı, "Ben ne kuşağıyım?" diyerek 'Z kuşağı' hakkında esprili bir yorumda bulundu.

Ajda Pekkan, son dönemde oldukça konuşulan 'Z kuşağı' mevzusuyla ilgili espri yaptı. Yıllar içerisinde değişen görüntüsüyle sosyal medyada sıklıkla gündem olan Pekkan, 1963 yılından bu yana sahnelere çıkıyor. Pekkan, son dönemin gündem konularından Z kuşağı hakkında konuştu.

7Fo77_1652793628_2342.jpg

Son olarak ünlü aktör ve komedyen Okan Bayülgen, 'Z kuşağı' hakkında yaptığı yorumlarla gündem olmuştu. Ajda Pekkan da 'Z kuşağı' hakkında konuştu.

Geçtiğimiz akşam yaklaşık üç bin kişinin katıldığı bir Antalya konseri veren Ajda Pekkan, konser aralarında dinleyicileri ile sohbet etti. Pekkan, "Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba? A kuşağı, B kuşağı diye insanları niye ayrıştırıyorsunuz?" dedi.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt