Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ajda Pekkan Kalbe Dolan O İlk Bakış Şarkı Sozu

Ajda Pekkan Kalbe Dolan O İlk Bakış Şarkı Sozu
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ajda Pekkan Kalbe Dolan O İlk Bakış şarkı sozleri

Ajda Pekkan Kalbe Dolan O İlk Bakış şarkısı sozu

Kalbe dolan o ilk bakış, unutulmaz, unutulmaz
Sevda ile ilk uyanış, unutulmaz, unutulmaz
İlkbahar, yaz mevsim mevsim
Birkac mektup, birkac resim
Yıllar gecse de o bir isim, unutulmaz, unutulmaz
Sahil boyu boş yamaclar, isim yazılan ağaclar
Opulen haklanan saclar, unutulmaz, unutulmaz
Kah gulunur, kah ağlanır, yollar gurbete bağlanır
İnsan unuturum sanır, unutulmaz, unutulmaz

Similar threads

Ajda Pekkan Kalbe Dolan O Ilk Görüş Şarkısının Sözleri Ajda Pekkan Kalbe Dolan O Ilk Görüş şarkı sözleri Ajda Pekkan Kalbe Dolan O Ilk Görüntü şarkısı sözü Sevgili melekler, Türk pop müziğinin kraliçesi yılların eskitmeyi başaramadığı şarkıcı Ajda Pekkan 'dan, Ajda Pekkan Kalbe Dolan O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkısı Ajda Pekkan Arada Sırada sozleri Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkı Sozleri Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkı Sozu Dunya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla kalma boyle Kim var karşımda? Sen değilsin Bittin aslında ben de oyle Duyamadım aşktan ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
ajda pekkan resim şarkısı ajda pekkan resim şarkı sozu imagesajdapekkanresimsarkisi5adae7dfac62d Hayat aynı gokteki gibi ucuyor anılar Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar Ne yazık ki cerceve değil resim arıyorum Bu seferki zorlama değil seni seviyorum Acılar guzel olacak Yurek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ajda pekkan yakar gecerim şarkı sozu Kime Ait ajda pekkan yakar gecerim şarkı sozu yazarı Yakar gecerim şarkı sozu Yine Yuzunden Duşen Bin Parca Dalıp Dalıp Uzaklara ic Cekiyorsun Eğer Bıcak Kemiğye Dayandıysa Niye Bu Amansız Acıya Goz Yumuyorsun Akıl Karı Değil ızdırabın Boylesi Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ajda Pekkan Tarkan Yakar Gecerim Duet Şarkı sozu Ajda Pekkan Tarkan Yakar Gecerim Ajda Pekkan ft Tarkan Yakar Gecerim Facebook Ajda Pekkan ve Tarkan Yakar gecerim şarkı sozu Ajda Pekkan Tarkan Yakar Gecerim Şarkı Sozu Yine yuzunden duşen bin parca Dalıp dalıp uzaklara ic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt