Ajda Pekkan Sahneden Seyircilerin Üstüne Atlayacak ! ajda pekkan haberleri ajda pekkan konseri Sevgili melekler, dünyaca ünlü şarkısı Madonna'nin ihtişamlı İstanbul konserinin arkasında, aynı yerde konser belirlemek için hazırlıklar yapmaya başlayan süperstar Ajda Pekkan sahneden seyircilerin üzerine atlayacak Evet , yanlış duymadınız melekler, çoğunlukla rock konserlerinde yapılan bu hareketi yapacak olan Ajda Pekkan, yapacağı büyük sahne şovuyla da hafızalara kazınan Madonna konserinin izlerini silmeyi planlıyor yine de kendisini artı zorlamamasını öğüt ediyor ve haberin detaylarına geçiyoruzajdapekkansahnedenseyircilerinustuneatlayacak5c4e502674969alt 1548636194 1548636194 ajdapekkansahnedenseyircilerinustuneatlayacak5c4e5026a3fb7ajdapekkansahnedenseyircilerinustuneatlayacak5c4e5026a3fb7 ajdapekkansahnedenseyircilerinustuneatlayacak5c4e5026a3fb7 Yaptığı yenilikleriyle her sahnesi büyük ses getiren Pekkan için 13 Temmuz’da Kuruçeşme Arena‘daki konseri bir başka amaç taşıyor Tanıdık Olmayan dansçılarla hazırlık yapan Pekkan, konserde seyirciler için mükemmel bir de sürprize imza atacak Pekkan, rock ve metal camiasında yaygın olan, şarkıcının seyircinin üzerine sahneden atlaması ve seyircilerin ellerinin üstünde bir süre gezdirilmesi anlamına gelen “stage ing ile yine bir ilkle adından laf ettirecek ‘Madonna eziklik yaptı’ Sahnede 3 kostüm değiştireceğini açıklayan Pekkan, “Benim ne yapacağım belirlenmiş olmaz, biliyorsunuz ben defalarca çok cesurum diyerek mizah yaptı ve “Madonna’nın şovundan sonradan kendimizi fazla ezik hissettik Fakat natürel orada şahane bir yatırım vardı, böyle büyük şovlar için para ve zaman fazla manâlı Madonna’nın şovu en az 1 takvim çalışmanın ürünü 1 2 yıldan önce pek bir prodüksiyon laf konusu olmaz fakat biz de onu aratmayacak harikulade bir gösteri hazırlıyoruz dedi Pekkan, konserde son dönemin popüler şarkılarından “Nosa Nosanın ayrı yorumu ile bu yazın hiti olan “Ben Yanmışıma da yer verecek Pekkan’ın oluşturacağı ‘Stage ing’ hareketini daha önce Lady Gaga da konserlerinde kullanmıştı