Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkı sozu

Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkı sozu
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkısı sozleri

Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkı sozleri

Bıraktım kaderime
Aşkımızın sonunu
Aradım bulamadım
Mutluluğun yolunu
Yoruldum koşa koşa
Her umidin peşinden
Kırıldı umitlerim
Bu sonsuz bekleyiş den
Bırak artık kaderimle
Kendi halime beni
Vazgecelim bu sevgiden
Unutalım her şeyi
Severek Ayrılalım
Aska hasret kalalım
Eğer mutlu olursak
Yeniden barışalım
Sevmemiştim kimseyi
Seni sevdiğim kadar
Cekmemiştim kimseden
Senden cektiğim kadar
Olur mu sevgi diye
Izdıraba sarılmak
Bu yol mutluluk yolu
Tek care imiş ayrılmak

Soz Muzik: Orhan Gencebay

Similar threads

Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı Sozleri Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her umidin peşinden Kırıldı umitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
28 Ocak Karadayı Dizisinde Calan Severek Ayrılalım Şarkı Sozu Karadayı dizisinin bu akşam yayınlanan bolumunde Aytenin soylediği Orhan Gencebayın guzel bir bestesi Severek Ayrılalım şarkısının sozleri Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
Ajda Pekkan'dan Severek Ayrılalım Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı sözleri hakkında veri vermektedir Sevgili melekler, son günlerde Opet firmasının yeni yüzü olarak reklamlarda irtifa gösteren Ajda Pekkan, bildiğiniz gibi artist müzisyen Orhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkısı Ajda Pekkan Arada Sırada sozleri Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkı Sozleri Ajda Pekkan Arada Sırada Şarkı Sozu Dunya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla kalma boyle Kim var karşımda? Sen değilsin Bittin aslında ben de oyle Duyamadım aşktan ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ajda Pekkan Farkın Bu sozleri Ajda Pekkan Farkın Bu şarkısının sozu Farkın bu sozleri Ajda Pekkan Dun Gece Duşumde Seni Gordum Aynı Guluşunle Bana Yakından Mutluydun bu Donuşunle Dinmişti Yağmur Gokkuşağı Gorundu ve Ne cok Isıttıın Hic Uyanmak İstemedim Sensizlik Zorken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt