Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan - Sevgide Seni Seçtim

Ajda Pekkan - Sevgide Seni Seçtim
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ajda Pekkan Sevgide Seni Seçtim iki damla yaş aktı gözümden birinin adı kış öbürününki yaz iki damla yaş aktı gözümden birisi sevdan öbürki de aşk na nay na seni öleşiye fazla sevdim yarınlara bile bakmadan sevgide seni seçtim iki damla yaş aktı gözümden birinin adı sen öbürki de ben iki damla yaş aktı gözümden süzülüp sevgiyle sızdılar gönlüme na nay na seni seni öylesi çok sevdim yarınlara bile bakmadan sevgide seni seçtim  

Similar threads

Ajda Pekkan Aşkını İtiraf Etti ajda pekkan, aşıkmı, bülent çavuşoğlu, ilişkisi, itiraf etti, hakkında detaylı bilgiler 1548653556 1548653556 ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9 ajdapekkanaskiniitirafetti5c4e93fb168b9 Süper Star Ajda Pekkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ajda Pekkan Sevdim Seni sevdim seni bir kere başkasını sevemem çılgın diyorlar bana desinler değişemem hayatta en şiddet olan bir insanı tanımak benimsemek huylarını değişmeden bir olmak sevgi uzlaşmak değildir nedensiz de sevilir ara sıra küçük bir lahza için ömür bile verilir daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt