Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda pekkan - Ya Sonra

Ajda pekkan - Ya Sonra
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nedir derdin soyle diye

Bir gun bana sormadın

Yuzume bakmakın

Bilsen nasıl acı cekdim

Kendim kimse gorsun istemedim

Candan seveni bekledim

Sen yoktun ki, bu kara gunlerde

Başkası vardı gonlunde

Gercekleri gordum yeter dedim

Bu gunun yeniden yarınları var

Mutluyduk belki, bu gune kadar

Ya sonra, ne yaparım senden sonra

Acımadan gecer yıllar

Zamanla yalnızlık başlar

Yola cıkar pişmanlıklar

Kal, sevgini de al

Gidiyorum ben, sen hoşca kal

Bilmem nasıl yaşarım ben

Boyle karşılıksız severken

Kopmalıyız iş işten gecmeden

Alışkanlık betermiş hepsinden

Korkuyorum her biten gunden

Bırak kalbimi sen şimdiden

Bu gunun yeniden yarınları var

Mutluyduk belki, bu gune kadar

Ya sonra, ne yaparım senden sonra

Acımadan gecer yıllar

Zamanla yalnızlık başlar

Yola cıkar pişmanlıklar

Kal, sevgini de al

Gidiyorum ben, sen hoşca kal

Similar threads

Ozcan Deniz Deniz Cakır ya sonra şarkı sozu Ozcan Deniz & Deniz Cakır ya sonra şarkı sozleri ozcan deniz deniz cakır dueti ya sonra deniz cakır ozcan deniz ya sonra şarkısı 2019 imagesozcandenizdenizcakiryasonrasarkisisozu5adab02ede23c nedir derdin soyle diye bir gun bana sormadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ajda Pekkan Ya Sonradan Nedir derdin söyle diye Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Bilsen nasıl acı çektim kendim Kimse görsün istemedim Candan seven birini bekledim Sen yoktun ki o kara günlerde Başkası vardı gönlünde Gerçekleri gördüm yeter dedim Ah bugünün dahası yarını var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ben ki Sevmekten Hic Usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep oyle kal Eğer her gece yattığında Buyulu duşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt