Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan'dan Alaturka Albüm !

Ajda Pekkan'dan Alaturka Albüm !
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ajda Pekkan'dan Alaturka Albüm ! ajda pekkan haberleri ajda pekkan albümü Sevgili melekler, süperstra Ajda Pekkan, alaturka bir alümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor Sonbaharda çıkarmaya hazırlandığı albümü, vereceği konserler ve daha fazlasını haberin devamında bulabilirsiniz İşte Ajda Pekkan haberleri, haberin detaylarıajdapekkandanalaturkaalbum5c4e4fa358ac0alt 1548636064 1548636064 ajdapekkandanalaturkaalbum5c4e4fa388ed2ajdapekkandanalaturkaalbum5c4e4fa388ed2 ajdapekkandanalaturkaalbum5c4e4fa388ed2 Ajda Pekkan müzik kariyerine sayısız hit sığdırdı Her albümünde dinleyicilerini şaşırtmayı bildi Derhal Ozan Çolakoğlu albümündeki “Ben Yanmışımla yine her yeri inletiyor Bir yandan da 13 Temmuz’da vereceği konsere hazırlanıyor Meşhur sanatçıyla, röportajın bugünkü bölümünde yeni müzik projelerini ve hit şarkı seçmenin sırlarını konuştuk Ajda Pekkan’ın hayatının büyük bölümü müzik Evinde spor yaparken bile sürekli müzik dinliyor Dağıtılmış markalardan müzik kulaklıkları satın almaksa en büyük zevklerinden biri Öbür öbür çoğu kulaklığı var O kulaklıklardan basların nasıl duyulduğunu bile heyecanla anlatıyor Arkadaşlarına bazı markaları özellikle öneriyor KURUÇEŞME’YE ÖZEL YENİ ALTYAPILAR Bu akşam Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki konserine gideceğiz Ama öncesinde birincil durağımız Korukent’teki Taşkın Sabah stüdyosu Ajda Pekkan 13 Temmuz’da Kuruçeşme Arena’da vereceği konserin çalışmalarına çoktan başlamış bile Önce konser için şarkıların yenilenen altyapılarını pür dikkat dinliyor Latin ve caz hayranı Şarkılarında dünya sound’larını uygulamak istiyor “daima insanları şaşırtmayı ve güzel şeyleri vermeyi seviyorum diyor EN STRESLİ OLDUĞU YER STÜDYO Ajda Pekkan’ı tanıdıkça ne değin yumuşak bir kalbi olduğunu görüyorsunuz Fiilen o, bu durumdan şikayetçi, “Keşke azıcık daha sert olabilseydim çünkü bu dek yumuşak huylu olunca sanatçı olarak otoriten kayboluyor diyor Zaten bu dört gün içinde Süperstar’ın en stresli hallerini stüdyoda görüyorum Olabilecek en küçük bir hatayı bile hesaplamaya çalışıyor ve ekibiyle uzun uzun konuşuyor ICABINDA YURTDIŞINDAN DANSÇI GETİRİYOR Sahneye nasıl çıkacak? Hangi şarkıyla başlayacak, hangi şarkıyla bitirecek? Dansçılar ne giyecek? Hepsini ekibiyle ve sağ kolu Etel ile planlamaya çalışıyor “Sahnede sesi en iyi şekilde dinleyicinin duyması için ne gerekiyorsa alın talimatını veriyor Dansçıları içinse “Icabinda Latin kızları ülkelerinden buraya getirin Ben her şeyi cebimden karşılarım diyor diğer taraftan sürpriz var; Ajda Pekkan bu konsere özel bir İngilizce şarkı hazırlıyor ÖPÜCÜK YOLLUYOR ERİYİP BİTİYORUM Yarım saat için gittiğimiz stüdyodan üç saat daha sonra çıkabiliyoruz Evde kısa süre dinleniyor ve arkasından gece vereceği konserin hazırlıklarına başlıyor Son derece iddialı kostümünü giymesi için kulisten çıkıyorum Bu sırada geri sayım başlıyor ve Ajda Pekkan sahnede En hoş şarkılarını bir ağızdan dinleyicilerle söylüyor Sahneden bana göz kırpıp, öpücük yolladığındaysa eriyip bitiyorum! Hâlâ kalbim güm güm çarparken o sahneden iniyor ve konser sonrası arabada sorularımı soruyorum id İÇİMDE BİR DEVINIM YAŞIYORUM * Kısa bir durgunluk döneminden daha sonra altı yıl içinde müzik dünyasında şarkılarınızla baştan büyük bir patlama yaptınız Ne değişti? Ben de bilemiyorum Her şey bir anda oldu Ansızın bir kuvvet, bir şeyler yapmam için beni dürttü * Serdar Ortaç’tan şarkılar aldınız Hemen arkasından “Ajda Pekkan bir Serdar Ortaç şarkısını nasıl söyler eleştirileri geldi Bunlara cevabınız nedir? İşte her zaman böyle oluyor Lakin daha sonra kötü bir şey yapmadığımı gördüklerinde herkesin fikri değişiyor “Fotoğraf fantastik bir şarkıydı ve Serdar kendi dalında fazla başarılı bir artist * Her yaz hit yakalamanın sırrı, püf noktası ne? Bu tesadüf olamaz Allah’ın bir lütfu diyelim Şarkıları dinledikten sonradan bu parçayı nereye götürebilirim diye üzerinde çalışıyorum Tabii tek başıma değil, şarkıyı yapan kişiyle empati kuruyoruz * “Ajda fazla disko mu oldu? diyenlere cevabınız nedir peki? Keyif benim, şarkıyı söyleyen benim! Hür doğdum bağımsızlık yaşarım (gülüyorum) Şarkılarımda hür edinmek bana keyif veriyor * “Yakar Geçerim şarkınızda bir mor çatı hikayesi varken, yeni şarkınız “Ben Yanmışımda biten bir aşk hikayesi var Her şarkıda farklı kadınlık hallerini yaşamak nasıl bir ruh hali getiriyor? Kayda Değer olan dinleyicilere duyguyu geçirmek Sonra o duygunun bana geçmesi için natürel içimde bir devinim yaşıyorum ALATURKA ALBÜM GELİYOR * Bir yerde Süperstar, evde farklı bir kadın ve bambaşka şarkılarla hikayeler Bütün bunlarla üatesinden gelmek için yardım alıyor musunuz? Değil ya Fazla şekersin Tüm bunların psikiyatrı benim Bir psikoloğa gitsem, hikayeme nereden başlayıp nerede bitireceğim? Ayrıca gayet iyiyim Kesin yok mi iyi olduğum! (gülüyor) * Yeni albüm projeniz var mı? Yeni pop albüm nisandan önce olamaz Sonbaharda alaturka albüm geliyor Muazzez Abacı ile üçdört şarkıda birlikte olacağız Ayrıca Orhan Gencebay albümünde “Severek Ayrılalımı okuyorum * Sizin için en özel şarkınız hangisi? Hayatlar inişli çıkışlı O an ne hissediyorsam hangi duygu beni etkiliyorsa o şarkıda heyecanlanıyorum O İMKANLAR SAĞLANSA BEN DE MADONNA'NIN YAPTIKLARINI YAPARIM * Müzik dünyasında çok haksızlığa uğradığınızı düşündünüz mü? Natürel, kimsesiz bir kadın, yıllarca böyle şiddet bir sektörde * Madonna sonrası Ajda mı Madonna mı karşılaştırmaları yapıldı Hoş karşılaştırmalar oldu doğrusu Madonna olayı, bir fenomen olayı O büyük bir proje, vakit ve mekanlar gerekiyor Dünya turnesine çıkma imkanları var İki mekanla kısıtlı kalırsanız bu yatırımı yapamıyorsunuz Türkiye’de insan kendi imkanlarıyla bir şeyler gerçekleştiriyor * O imkanlar size sağlansa Natürel yaparım Bu meslekte kaldığım sürece kendime buluş katmak istiyorum Sadece şarkı anlatmak yetmiyor! Halk sahnede illüzyon ve şölen görmek istiyorlar, bunda da haklılar  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt