Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Gafı! ajda pekkan haberleri 2019, ajda pekkan magazin haberleri, ajda pekkan resimleri Yılların eskitemediği bir bakıma da estetik harikası süperstar Ajda Pekkan, misafir olduğu Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüzeprogramın da pek bir gaf işledi fakat Bülent Ersol ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda bakın a hakkın da neler söyledi; 25380 25380 ajdapekkandanbulentersoygafi5c4dd39c40c4bajdapekkandanbulentersoygafi5c4dd39c40c4b 340 606 ajdadanabigafi4167693jpg25380 Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Gafı! ajdadanabigafi4167693jpg25380 Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Gafı! Zirvedeki millet kendi yalnızlıklarını kendileri seçiyorlar Yalnız başıma fazla mutluyum, fazla eğleniyorum Ben evliyken Sezen (Aksu) bıraktığım boşluğu doldurdu Onlar beni misal alıyordu BÜLENT ERSOY'LA ABİ KARDEŞ GİBİYDİK Bülent Ersoy’la aramızda husumet değil lakin ayıp etti Bizi onunla abikardeş gibiydik İftara iki dakika geç gittim Ezan okununca oturdum Herkese tek tek merhaba diyecek halim yoktu Tarkan star, kutusundan çıkmıyor Benim gibi ortalarda gezinmeyi sevmiyor Titizliğine hayran oldum Tatile gidince unutuyorum, yüzecek miydim, güneşlenecek miydim? Kafam proleter 17 yaşından beri emekçi gibi çalıştım Takı bile takmak istemiyorum Programa geliyorum diye taktım Her şeyden tiksinti geldi Akşam Genişletmek için tıkla