Ajda Pekkan'dan Acayip Bir Tanımlama! ajda pekkan, ilginç açıklaması, yeni ev arkadaşı, garip açıklamaları, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660891 1548660891 ajdapekkandangaripbiraciklama5c4eb0a07fa91ajdapekkandangaripbiraciklama5c4eb0a07fa91 ajdapekkandangaripbiraciklama5c4eb0a07fa91 Sevgili melekler, Ajda Pekkan katıldığı Milletlerarası Bursa Festivalinde fazla acayip bir tanımlama yaptı! Hayatında şarkı bildirmek dışarıda hayvanları da çok sevdiğini gösteren Pekkan, Bir rehabilitasyon merkezinde bebek ayılar varmış Ebeveyn arıyorlarmış Yeni konut arkadaşım bir ayı olursa hiç yadırgamayın dedi 50 Uluslararası Bursa Festivali Süperstar Ajda Pekkkan'ı ağırladı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere, Bursalılar yoğun alaka gösterdi Biletleri satışa sunulduğu günden itibaren kısa sürede tükenen Ajda Pekkan, Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi Yaklaşık 6 bin kişinin izlediği konserde, 1, 5 saat boyunca sahnede kalan Pekkan'a, dansçıları da eşlik etti Konserinde cana yakın tavırlarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, konserin finalini 'Petrol' şarkıyla yaptı Sahnede dar tavırlarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan ayakkabılarını çıkararak, şarkısına devam ederken, Eurovision'a bu dönem gitseydim, bu şarkıyla daha başarılı olurdumdedi Konserinde hayranlarıyla da sohbet eden Ajda Pekkan, şarkı söylemeyi ve hayvanları çok sevdiğini belirterek, Bir rehabilitasyon merkezinde bebek ayılar varmış Anneleri vahşice öldürülen yada sokakta oynatılan bebek ayılar Bu yavru ayıların bir yuvaya ihtiyacı varmış Ebeveyn arıyorlar Ben kendimi bildiğim için æacaba bir ayı alsam eve' diyorum Yeni konut arkadaşım bir ayı olursa! Yaparım ben Yadırgamayın, böyle bir şey yaparsam Onlarla muhteşem bir empati kururken bulabiliyorum kendimi Sizler benim hayatımsınız sakın yanlış anlamayın Lakin onlar çok ezikdedi YEMEK KİTABI ÇIKIYOR Hayranlarına sonbaharda bir yemek yemek kitabı çıkacağını da müjdeleyen Ajda Pekkan, En fazla sevdiğim şeylerden biri de yemek yemek Kitabım çıkıyor Fakat o kadar bildiğiniz yemek yok, gurme Hedonistim ben Artık fazla çok üstteki düzeyde Artık tatlar fazla ayrı, çok değişik Sevmeye bilirsiniz Biz sizlerin maharetine alıştık sizde bizimkilere alışındiye konuştu id