Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan'dan "kürk" açıklaması! 'Tek gerçek benim'

Ajda Pekkan'dan "kürk" açıklaması! 'Tek gerçek benim'
0
36

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
ajda_pekkandan_kurk_aciklamasi_tek_gercek_benim_1641896253_8408.jpg

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de düzenlenen bir düğüne katılan Ajda Pekkan'ın tilki kürkü taktığı tezleri magazin gündemine bomba üzere düşmüştü. Hayvanseverliğiyle bilinen Pekkan, husus hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara'nın evvelki akşam düzenlenen düğün merasimine Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Coşkun Sabah ve Yasemin-İzzet Özilhan üzere ünlü isimler katıldı. Yıldızlar geçidine dönüşen düğünde Ajda Pekkan'ın kürk takması büyük yankı uyandırdı.

Pekkan'ın boynundaki kızıl etolün 'arjente tilki' olduğu istikametindeki argümanlar hayvan severleri kızdırdı. Husus hakkında sessizliğini bozan 75 yaşındaki ünlü müzikçi, 2.Sayfa programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GERÇEK OLAN BENİM KÜRK DEĞİL!"

Hayvanlara olan sevgisini her fırsatta lisana getiren Pekkan "Çıkan haberler beni şaşırttı. Herkes benim hayvanlara olan ilgimi, duruşumu, misyonumu onlara ne kadar bedel verdiğimi çok sevdiğimi bilirler. Bu çıkan haberler hakkında söyleyeceğim tek kelam gerçek olan benim, üstümdeki ise tabi gerçek değil." biçiminde konuştu.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt