Ajda Pekkan'dan Severek Ayrılalım Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı sözleri hakkında veri vermektedir Sevgili melekler, son günlerde Opet firmasının yeni yüzü olarak reklamlarda irtifa gösteren Ajda Pekkan, bildiğiniz gibi artist müzisyen Orhan Gencebay'ın hazırladığı son karma albümde de bir tutam seslendirmiş Pekkan bu albümde Orhan Gencebay'a ait Severek Ayrılalım şarkısını yorumlamış İyi mi fena mü olmuş açıklama sizin, bizden de bu hoş parçanın sözleri Buyrunajdapekkandanseverekayrilalimsarkisininsozleribuyrun5c579f5ba514aalt 1549246294 1549246294 ajdapekkandanseverekayrilalimsarkisininsozleribuyrun5c579f5bd9371ajdapekkandanseverekayrilalimsarkisininsozleribuyrun5c579f5bd9371ajdapekkandanseverekayrilalimsarkisininsozleribuyrun5c579f5bd9371 Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı Sözleri Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her ümidin peşinden Kırıldı ümitlerim Bu baki bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni Vazgeçelim bu sevgiden Unutalım her şeyi Severek ayrılalım Aska hasret kalalım Eğer mutlu olursak Yeniden barışalım Sevmemiştim kimseyi Seni sevdiğim kadar Çekmemiştim kimseden Senden çektiğim değin Olur mu sevgi diye Izdıraba sarılmak Bu yol mutluluk yolu Tek çare imiş ayrılmak