Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan'dan sonra şimdi de Nilüfer: 'Ben de Marmaray'a binmedim'

Ajda Pekkan'dan sonra şimdi de Nilüfer: 'Ben de Marmaray'a binmedim'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
niluferden_ajda_pekkana_cevap_bende_marmaraya_binmedim_1650008114_7089.JPG

Şarkıcı Nilüfer, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda kameralara takıldı. Nilüfer, meslektaşı Ajda Pekkan gibi Marmaray'ı merak ettiğini söyledi.

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden olan 66 yaşındaki Nilüfer, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kızı Ayşe Nazlı ile birlikte görüntülenen Nilüfer, samimi itiraflarda bulundu.

U3E3p_1650008132_7577.jpg
nilüfer ve kızı ayşe nazlı

Uzun bir süredir sessizliğini koruyan şarkıcı Nilüfer, Ajda Pekkan gibi toplu taşımaları merak ettiğini ve hiç binmediğini itiraf etti.

GQ8uZ_1650008156_4272.JPG
nilüfer

"BEN DE BİNMEDİM!"

Muhabirlerin Ajda Pekkan'ın "Marmaray'a hiç binmedim." açıklaması üzerine yöneltilen mikrofona "Ben de binmedim, ne yalan söyleyeyim? Toplu taşımayı pek kullanamıyorum." ifadesini kullandı.