Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ajda Pekkan'ın 30 yaşında çocuğu var iddiası

Ajda Pekkan'ın 30 yaşında çocuğu var iddiası
0
132

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ajda Pekkanın 30 Yaşında Çocuğu mu var
Ajda Pekkanın herkesten gizlediği çocuğu

Bugün Gazetesi magazin yazarı Bilal Özcan bugünkü yazısında herkesi şok etti

İşte Bilal Özcan'ın o yazısı;

Ajda Pekkan'ın çocuğu mu var?

İki gündür Ajda Pekkan'ı yazıyorum

Aslında iki yıldır aklımın bir kenarında bir soru var

Bir türlü yüz yüze gelemediğimiz için soramadım

Yeri gelmişken burada olan biteni yazıp, sorayım:

Ajda Pekkan'ın herkesten gizlediği bir çocuğu mu var?

yılı Ocak ayından Mart ayı ardına kadar 'Rap Rapido' rumuzlu bir kişiden ara ara emailler aldım

O emaillerde oldukça acayip bir iddia vardı

Günü gelince bir kez daha göz atarımdüşüncesiyle o yazışmaları bir dosyaya koyup kaldırmıştım

Hazır, Ajda Pekkan'ı yazıyorken bu iddiayı gündeme getirip, gerçeği muhatabından öğrenmeyi özlem ettim

Benimki yalnızca gazeteci merakı

Rap Rapido'dan aldığım birincil email'de şöyle yazıyor:

Merhaba, ben bir konuyu anlatacağım Komik gelebilir fakat hakiki bir sanatkâr Yıllar önce çocuğu oldu ve onu bir başkasına evlatlık verdi İsmi Ajda Pekkan Bunu kendisine de söylerseniz inkâr edemeyecek

Rap Rapido'dan birkaç gün sonradan gelen bir başka email'i birazcık kısaltarak yayınlıyorum:

Ajda Pekkan'ın çocuğu 30 yaşından büyük Çocuğun kız olduğundan kesin olmayın O çocuğunu kabullenmiyor çünkü kendisini üstün insan görüyor Çocuğu ise sıradan basit insan Çocuğu bugüne dek ne durumda, hangi şartlar altında yaşıyor hiç düşünmedi Çocuğu onu fazla seviyor, ondan bugüne dek hiçbir fiziki takviye istemedi ama onun manevi desteğine ihtiyacı var

Bu da benzer kişiden gelen bir diğer email'den iki paragraf:

Çocuk Türkiye'de lakin İstanbul'da değil Bu çocuk kendisini gizliyorsa bu onun suçu değil Onu bu hale getirenlerin suçu

Ajda Bayan çocuğuna, 'Biraz cesaretli ol, yaklaş' diyor lakin bu çocuk oyuncağı yok O da çocuğuna yakın olmak istiyor fakat kamuoyu önünde olay edinmek sahiden çok korkutuyor

Ajda Pekkan'ın vereceği cevabı merak ediyorum

alıntı *

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt