nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Ajda Pekkanın 30 Yaşında Çocuğu mu var
Ajda Pekkanın herkesten gizlediği çocuğu
Bugün Gazetesi magazin yazarı Bilal Özcan bugünkü yazısında herkesi şok etti
İşte Bilal Özcan'ın o yazısı;
Ajda Pekkan'ın çocuğu mu var?
İki gündür Ajda Pekkan'ı yazıyorum
Aslında iki yıldır aklımın bir kenarında bir soru var
Bir türlü yüz yüze gelemediğimiz için soramadım
Yeri gelmişken burada olan biteni yazıp, sorayım:
Ajda Pekkan'ın herkesten gizlediği bir çocuğu mu var?
yılı Ocak ayından Mart ayı ardına kadar 'Rap Rapido' rumuzlu bir kişiden ara ara emailler aldım
O emaillerde oldukça acayip bir iddia vardı
Günü gelince bir kez daha göz atarımdüşüncesiyle o yazışmaları bir dosyaya koyup kaldırmıştım
Hazır, Ajda Pekkan'ı yazıyorken bu iddiayı gündeme getirip, gerçeği muhatabından öğrenmeyi özlem ettim
Benimki yalnızca gazeteci merakı
Rap Rapido'dan aldığım birincil email'de şöyle yazıyor:
Merhaba, ben bir konuyu anlatacağım Komik gelebilir fakat hakiki bir sanatkâr Yıllar önce çocuğu oldu ve onu bir başkasına evlatlık verdi İsmi Ajda Pekkan Bunu kendisine de söylerseniz inkâr edemeyecek
Rap Rapido'dan birkaç gün sonradan gelen bir başka email'i birazcık kısaltarak yayınlıyorum:
Ajda Pekkan'ın çocuğu 30 yaşından büyük Çocuğun kız olduğundan kesin olmayın O çocuğunu kabullenmiyor çünkü kendisini üstün insan görüyor Çocuğu ise sıradan basit insan Çocuğu bugüne dek ne durumda, hangi şartlar altında yaşıyor hiç düşünmedi Çocuğu onu fazla seviyor, ondan bugüne dek hiçbir fiziki takviye istemedi ama onun manevi desteğine ihtiyacı var
Bu da benzer kişiden gelen bir diğer email'den iki paragraf:
Çocuk Türkiye'de lakin İstanbul'da değil Bu çocuk kendisini gizliyorsa bu onun suçu değil Onu bu hale getirenlerin suçu
Ajda Bayan çocuğuna, 'Biraz cesaretli ol, yaklaş' diyor lakin bu çocuk oyuncağı yok O da çocuğuna yakın olmak istiyor fakat kamuoyu önünde olay edinmek sahiden çok korkutuyor
Ajda Pekkan'ın vereceği cevabı merak ediyorum
alıntı *
Ajda Pekkanın herkesten gizlediği çocuğu
Bugün Gazetesi magazin yazarı Bilal Özcan bugünkü yazısında herkesi şok etti
İşte Bilal Özcan'ın o yazısı;
Ajda Pekkan'ın çocuğu mu var?
İki gündür Ajda Pekkan'ı yazıyorum
Aslında iki yıldır aklımın bir kenarında bir soru var
Bir türlü yüz yüze gelemediğimiz için soramadım
Yeri gelmişken burada olan biteni yazıp, sorayım:
Ajda Pekkan'ın herkesten gizlediği bir çocuğu mu var?
yılı Ocak ayından Mart ayı ardına kadar 'Rap Rapido' rumuzlu bir kişiden ara ara emailler aldım
O emaillerde oldukça acayip bir iddia vardı
Günü gelince bir kez daha göz atarımdüşüncesiyle o yazışmaları bir dosyaya koyup kaldırmıştım
Hazır, Ajda Pekkan'ı yazıyorken bu iddiayı gündeme getirip, gerçeği muhatabından öğrenmeyi özlem ettim
Benimki yalnızca gazeteci merakı
Rap Rapido'dan aldığım birincil email'de şöyle yazıyor:
Merhaba, ben bir konuyu anlatacağım Komik gelebilir fakat hakiki bir sanatkâr Yıllar önce çocuğu oldu ve onu bir başkasına evlatlık verdi İsmi Ajda Pekkan Bunu kendisine de söylerseniz inkâr edemeyecek
Rap Rapido'dan birkaç gün sonradan gelen bir başka email'i birazcık kısaltarak yayınlıyorum:
Ajda Pekkan'ın çocuğu 30 yaşından büyük Çocuğun kız olduğundan kesin olmayın O çocuğunu kabullenmiyor çünkü kendisini üstün insan görüyor Çocuğu ise sıradan basit insan Çocuğu bugüne dek ne durumda, hangi şartlar altında yaşıyor hiç düşünmedi Çocuğu onu fazla seviyor, ondan bugüne dek hiçbir fiziki takviye istemedi ama onun manevi desteğine ihtiyacı var
Bu da benzer kişiden gelen bir diğer email'den iki paragraf:
Çocuk Türkiye'de lakin İstanbul'da değil Bu çocuk kendisini gizliyorsa bu onun suçu değil Onu bu hale getirenlerin suçu
Ajda Bayan çocuğuna, 'Biraz cesaretli ol, yaklaş' diyor lakin bu çocuk oyuncağı yok O da çocuğuna yakın olmak istiyor fakat kamuoyu önünde olay edinmek sahiden çok korkutuyor
Ajda Pekkan'ın vereceği cevabı merak ediyorum
alıntı *