Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ajda Pekkan'ın Açıklamaları!

Ajda Pekkan'ın Açıklamaları!
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ajda Pekkan'ın Açıklamaları! ajda pekkan, tarkan, ajda pekkan ropörtajı, yakar geçerim, düet, ilgili bilgiler burada 1548657292 1548657292 ajdapekkaninaciklamalari5c4ea29153ea4ajdapekkaninaciklamalari5c4ea29153ea4 ajdapekkaninaciklamalari5c4ea29153ea4 Tarkan'la düet yaptığı 'Yakar Geçerim' isimli parçayla 2011 yazına damgasını vuran Ajda Pekkan,özel direktifler yapmış melekler ve bakın özellikler tarkanla ilgili neler söylemiş; Yıllardır pop müzik dünyasının zirvesinde yer elde etmek nasıl bir duygu? Fazla büyülü bir duygu Hem kolaylık verici keza de bir öyle sorumlulukları arttıran bir his Bir popstar olarak sizi takip eden milyonlarca birey olduğunu çakmak, ekstra sorumluluklar yüklüyor kuşkusuz Zirvedeki yerinizi korumak için ne gibi mücadeleler verdiniz? Mücadele vermek değil ama olduğum gibi olmaya gayret ettim her zaman Ilke sahibi ve disiplinli karakterimden imtiyaz vermedim Hayatı boşvermedim Bunlar olursa istikrar da olur KENDİMİ GÜNCELLİYORUM Yaşadığınız zorluklar karşı müziği bırakmayı hiç düşündünüz mü? Kendimi kulak vermek adına müziği bırakmayı düşündüm Hem de kaç kere Düşündüm lakin yapamadım Kopamayacağımı anlayınca baştan müzikte yoluma devam ettim Benim müzikten ayrı durmam, müziksiz yaşamam olası değil Yıllardır sahneleriniz, konserleriniz hınca hınç batmış oluyor Bunun bir sırrı var mı? Aralıksız kendimi yenileyerek, sürprizler yaparak hayranlarımın karşısına çıkıyorum Konserlerimin hep doymuş olmasının sebebi bunlar sanırım Kendimi yeniliyorum, güncelliyorum Irk da yeniliği seviyor Beni izlemekten bu nedenle sıkılmıyorlar DİSİPLİN, DİSİPLİN, DİSİPLİN Sanatkâr edinmek isteyen gençlere öğüt veremem Çünkü bu meslek tavsiyeyle yok gözlemle olur Önce bir kişide star ışığı olmalı Ve disiplin, disiplin, disiplin Bunun ısrarla altını çiziyorum Disiplin olmazsa, hiçbir şey olmaz id HİÇ YALNIZ HİSSETMİYORUM Kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlarda neler yapıyorsunuz? Hayatımda o anlar hatırlanmayacak dek az Beni sevenler tamamen yalnız hissetmiyorum hiç Bunun için de sevenlerime çok teşekkür ederim Oyunculuk da yaptınız Yaptığınız işlerden hangisi sizin içinize en çok sinen oldu? Yaptığım her işte başarılı olmayı hedefliyorum Bunun için şarkıcılık ve oyunculukta da bunu başarmayı amaçladım Şimdi tasarımcı ruhunuzu da ortaya çıkardınız Böyle bir düşünce nereden aklınıza geldi? Tasarım yapmak daima aklımda vardı Beni anlatan, kendimi ifade edebileceğim tasarımlar yerine getirmek istiyordum Modayla içiçeyim zaten Modayı yakından takip etmek ve kendi tarzıma uymak çok hoşuma gidiyor Bu anlamda profesyonel bir çalışma yerine getirmek da aklımdaydı Güvendiğim insanlarla beraber olunca derhal yola koyuldum Ortaya meydana çıkan sonuç beni fazla memnun etti Tasarımlarınızda en fazla neye dikkat ediyorsunuz? Yalınlığa, çağdaş ve rahat kullanımlı olmasına dikkat ediyorum Bir kıyafeti benim için kıymetli yapan unsurlar bunlar Şık lakin sade, çağdaş çizgilere sahip ve rahatlığı kısıtlamayan tasarımları seviyorum Yaşadığınız evlilikler size ne gibi tecrübeler kazandırdı? Bir tecrübe daha yap Ajda! Yani bir kez daha evlenmeye sıcak bakıyorum Özel hayatla gündeme varmak bir ressam için ne değin içten? Her insanın kendine ve yaşadıklarına kadar doğru veya yanlış olabilir Bu fazla kişisel bir konu Hayat tarzınız, karakteriniz, yaptığınız iş bunu belirler Kesin hatlarıyla 'Özel hayatla gündeme gelmek doğru veya yanlıştır' diyemem TARKAN MÜTHIŞ İNSAN! Tarkan'ı tek sözcük ile anlatmak isterseniz, o tek sözcük ne olurdu? 'Muhteşem insan' Onun için söyleyebileceğim tek şey bu olabilir Hayata dair pişmanlıklarınız var mı? Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim Hz Mevlana'nın bir sözü vardır: Dünle beraber gitti, düne ait ne varsa Geçmiş geçmişte kaldı  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt