Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajdar Aşk Olsun Şarkısı

Ajdar Aşk Olsun Şarkısı
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cikita muz şarkısıyla hipertonik star olan Ajdar tekrar donuş yapıyorum demesiyle butun herkes ohh en sonunda demeye başladıimagesajdaraskolsunsarkisi5ad22903bc1f3gif
Yeni albumuyle buyuk hit yapacağını duyuran Ajdar benim tekrar televizyonlara donmem icin ikna edeceksiniz dedi

Uzun sure sessizliğe burunen Ajdar yaz aylarında en hit parcalarını yayınlayacağını da belirtti Yeni hit parcasıyla Ajdar’ı kıran herkese aşk olsun diyecek

imagesajdaraskolsunsarkisi5ad2290525

Similar threads

Çikita muz şarkısıyla hipertonik star olan Ajdar tekrar dönüş yapıyorum demesiyle tüm cümbür cemaat ohh en sonunda demeye başladı Yeni albümüyle büyük hit yapacağını duyuran Ajdar benim her tarafta televizyonlara dönmem için ikna edeceksiniz dedi Uzun süre sessizliğe bürünen Ajdar yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ajdar Tu Tu Tu Tu Tuğba Şarkı Sozleri Ajdar ın Yeni Şarkısı Tu Tu Tu Tu Tuğba Ajdar Ajdar Pop star yarışmasında soyledi nane nane parcasından sonra bir idol haline gelerek tv programlarında yer almış hatta cikita muz şarkısıyla adından oldukca soz ettirmiştiŞimdide yepyeni ajdar tuğba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
şizofren aşka mektup cezmi ersoz, Cezmi Ersoz şizofren aşka mektup Gittin Dudağıma, cocuksu susuzluğumla asla doyamadığım opucuklerinden birini kondurup gittin N'olur oyle bakma banadedin en son Daha birkac dakika once, gozlerimde varlığınla alevlenen yasam sevincinin yerine, boyun eğmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Gittin Dudağıma, cocuksu susuzluğumla asla doyamadığım opucuklerinden birini kondurup gittin N'olur oyle bakma banadedin en son Daha birkac dakika once, gozlerimde varlığınla alevlenen yasam sevincinin yerine, boyun eğmiş, donuk ve daha şimdiden hasretinle kavrulmus bir karanlığı bırakıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İngilizce Aşk Sozleri Anlamlı, İngilizce Aşk Sozleri Ve Turkceleri, Aşk Sozleri İngilizce , İngilizce Aşk Sozleri Anlamlarıyla I’ve never written a love songThat didn’t end in tearsMaybe you’ll rewrite my love songIf you can replace my fearsI need your patience and guidance (Gozyaşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt