Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajdar Kon Kon şarkısı

Ajdar Kon Kon şarkısı
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ajdar Kon Kon
Ajdar Kon Kon şarkı sozleri
Ajdar Kon Kon şarkı sozu
Ajdar'ın son bombası Kon Kon parcasının sozlerini merak edenler icin araştırdımimagesajdarkonkonsarkisi5adae2c55ae87gif

Kon kon

Kon kon konn
Kon aşka kon

Don don don
Don aşka don

Seni sevdim en son
Sınava soksan beni on alırım on
On alırım on on on

Aşksız cok ağırdım
Hem de ton ton

Ne milyar yeterdi ne de trilyon
NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYONimagesajdarkonkonsarkisi5adae2c679bb8gif
Seni sevdim tanrıma şukur en son
Hafiflendim uctum gittim kon kon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon

Similar threads

Ajdar Tu Tu Tu Tu Tuğba Şarkı Sozleri Ajdar ın Yeni Şarkısı Tu Tu Tu Tu Tuğba Ajdar Ajdar Pop star yarışmasında soyledi nane nane parcasından sonra bir idol haline gelerek tv programlarında yer almış hatta cikita muz şarkısıyla adından oldukca soz ettirmiştiŞimdide yepyeni ajdar tuğba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ajdar Şah Damarım şarkı sozu Ajdar şahdamarım şarkısı sozu Boylesi guzel bir ses ve guzel yorumdan neden mahrum olasınız diye duşundum ve işte karşınızda ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR imagesajdarsahdamarimsarkisozu5ada53cea5373png)))) şahdamar, şahdamar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ajdar şahdamarım şarkısı sözü Ajdar Şah Damarım şarkı sözü Ajdar şahdamarım şarkısı sözü Ben hemen şimdi Ajdar'ın Şahdamar adlı şarkısının bir misafirimizin ricası üzerine öğrendim araştırdım ve dinledimajdarsahdamarimsarkisisozu5c57aa38d524epngalt :D:D :D:D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Murat Boz Bize Kıyma şarkı sozu Murat Boz Bize Kıyma şarkı sozleri Bize kıyma şarkısı sozleri murat boz 2019 Duşundum olanı biteni Enine boyuna Biraz dinlen kalbim dedim Ne şanslı derlerdi Sığmazdım ele avuca Oysa şanstan bi haberdim Sonra sen cıka geldin Uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ajdar Şah Damarım şarkısı sözleri Ajdar Şah Damarım şarkı sözü Ajdar şahdamarım şarkısı sözü Haberini yazarken bile güldüğüm gülünç olduğu halde herkesin diline dolanan şah şah şahh dam dam damm ar ar arrr şahdamarr şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt