Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri
0
84

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ajda'ya Beğeni Bana Tenkit

Hande Yener, Geçtiğimiz Hafta Mayoyu Hatırlatan Bir Kıyafetle Sahneye Çıkan Ajda Pekkan'a Gösterilen İlgiyi Kıskandı
Yener, Ajda yapınca olay oluyor, alkışlanıyor Biz yapınca eleştiriliyoruzdedi Hande Yener önceki akşam üniversite gençleriyle buluştu İstanbul Florya'daki Aydın Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde sahneye çıkan Yener, söylediği şarkılarla gençleri coşturdu Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta Harbiye Acıkhava Tiyatrosu'nda mayoyu hatırlatan iddialı bir kostümle sahneye çıkan Ajda Pekkan, hakkında konuştu Kendisinin de garip, gözü kara kıyafetler giydiğini söyleyen Yener, Ben yaptığım süre cümbür cemaat bir şey diyor, eleştiriyor, hatta yerin dibine sokuyor Başkaları yapınca da alkış alıyor Ya onlar da eleştirilsin veya hiçbirimize bir şey denmesin Ben tutarsız, gözü kara kıyafetleri kendime yakıştırıyorum, inşallah 70 yaşında beni de böylece göreceksinizdedi *

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt