Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ak Parti Uşak Akp adayları

Ak Parti Uşak Akp adayları
0
106

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Uşak Ak Parti milletvekilleri
Uşak ak parti adayları 2019
2019 Uşak akp milletvekili adayları

Ak Parti Uşak Milletvekili Adayları Listesi

1 İsmail Güneş, Hekim Kulak Burun Boğaz Uzmanı
2 Mehmet Altay, Avukat
3 Hazim Sesli, İşadamı *

Similar threads

Konya Ak Parti milletvekilleri, 2019 Konya ak parti adayları, Konya akp milletvekili adayları 2019 Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Listesi 1Ahmet Davutoğlu (Büyükelçi, öğretim görevlisi) 2 Kerim Özkul (Avukat, sanayici) 3 İlhan Yerlikaya (Öğretim üyesi) 4 Ayşe Türkmenoğlu (Avukat)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Çanakkale Ak Parti milletvekilleri 2019 Çanakkale ak parti adayları, Çanakkale akp milletvekili adayları 2019 Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Listesi 1 Mehmet Daniş, avukat 2 İsmail Kaşdemir, avukat 3 Sebahattin Güner, Hukukçu 4 Yeşim Karadağ, yönetici *
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Şırnak Ak Parti milletvekilleri, 2019 Şırnak ak parti adayları, Şırnak akp milletvekili adayları 2019 Ak Parti Şırnak Milletvekili Adayları Listesi 1 Mehmet Kesin Dindar, Hekim 2 Mehmet Tatar, Meslek Adamı 3 Nazan Birlik, Avukat 4 İbrahim Baykal Tüccar, Çiftlik Sahibi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
2019 Adıyaman ak parti adayları, Adıyaman AK PARTİ milletvekilleri 2019 Adıyaman akp milletvekili adayları AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayları Listesi 2019 1 Ahmet Aydınlatılmış, Avukat 2 Mehmet Metiner, Gazeteciyazanöğretim görevlisi 3 Muhammed Murtaza Yetiş, Doktor 4 Mehmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Samsun Ak Parti milletvekilleri, 2019 Samsun ak parti adayları, Samsun akp milletvekili adayları 2019 Ak Parti Samsun Milletvekili Adayları Listesi 1 Mustafa Demir, MimarSanayiciSerTicİnşTaah 2 Suat Kılıç, Avukat 3 Cemal Yılmaz Demir, Eğitimci 4 Tülay Bakır, Profesör, Hekim, İç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,931Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt