Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AK Parti'li Göksel Gümüşdağ neden istifa etti?

AK Parti'li Göksel Gümüşdağ neden istifa etti?
0
34

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
AK%2DParti%2Dli%2DGoksel%2DGumusdag%2Dneden%2Distifa%2Detti%2D230404%2Ejpg

Saraçhane'de gerçekleşen İBB ocak ayı meclis toplantısı birinci birleşimi sonunda konuşan Gümüşdağ, 17 cuma günü prestijiyle Meclis 1. Başkanvekilliği vazifesinden ayrılacağını belirtti.

16 yıl meclis başkanlığı yapmaktan ötürü keyifli olduğunu tabir eden Gümüşdağ, tüm belediye liderlerine ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Uzun vakittir çok ağır bir formda çalıştığını aktaran Gümüşdağ, şöyle konuştu:

"Başakşehir Futbol Kulübüne olan tutkumu biliyorsunuz. Vakit zaman dört farklı misyon yapmak nasip oldu. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi 1. Başkanvekilliği ve fabrika... Bana anlayış gösteren eşime ve kızıma da bu hususta ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a da bu vakte kadar verdiği dayanak ve itimadından ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra meclis üyesi sıfatıyla aranızda olacağım."

Gümüşdağ'ın akabinde AK Parti Küme Başkanvekili Tevfik Göksu ve CHP Küme Başkanvekili İsmail Doğan Subaşı da kelam alarak Gümüşdağ'a yaptığı hizmetler münasebetiyle teşekkür etti.

İstifanın akabinde şubat ayı meclis toplantısında Meclis 1. Başkanvekilliği için seçim yapılması bekleniyor.

Gümüşdağ'ın istifa açıklaması başkanı olduğu İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün Twitter hesabından da duyuruldu. 

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt