Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AK Partili Tayyar: Tuhaf olan, Perinçek grubunun bize yakın kanallarda itibar görmesi

AK Partili Tayyar: Tuhaf olan, Perinçek grubunun bize yakın kanallarda itibar görmesi
0
55

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Samil%2DTayyar%2DAKP%2Ddeki%2Dgorevinden%2Dayrildi%2DAktif%2Dsiyaseti%2Dbirakiyorum%2D236433%2Ejpg

Eski AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Tanıtım ve Medya Lider Yardımcılığı görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak birinci sefer açıklama yaptı. Ayrılığını Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için yaptığı paylaşıma bağlayanlara reaksiyon gösteren Tayyar, "Hiç ilgisi yok" dedi.

Tayyar şöyle devam etti: 

"Tuhaf olan; Perinçek kümesinin birebir teraneyi çalması, bırakın beni, hükümeti yönettiklerini pervasızca söylemesi, üstelik bize yakın kanallarda prestij görmesi. Sorunun AK Parti açısından sorguya muhtaç yanı burası."

?Ne olmuştu?

AK Parti Tanıtım ve Medya Lider Yardımcısı Şamil Tayyar, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in ismini vererek yaptığı paylaşımda, “Sadece FETÖ aksiliği sizi bedelli kılmaz, ek meziyetlere gereksinim var” dedikten kısa bir müddet sonra misyonundan ayrıldığını ve gazeteciliğe döneceğini açıklamıştı. Toplumsal medyada Tayyar’ın ayrılışının Perinçek’le ilgili kelamları nedeniyle ilgili olduğu sav edilmişti.

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt