Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AK Partilileri kızdıran Turizm Ajansı'nın Genel Müdürü istifa etti

AK Partilileri kızdıran Turizm Ajansı'nın Genel Müdürü istifa etti
0
31

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Turkiye%2DTurizm%2DTanitim%2Dve%2DGelistirme%2DAjansi%2Dna%2Dkim%2Datandi%2D224262%2Ejpg

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın genel müdürlüğüne atanan Nalan Apa, bir açıklama yaparak misyonundan istifa ettiğini açıkladı.

Bakanlığın, eski tweetlerinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na hakaret ettiği belirtilen Nalan Apa’dan istifasını istediği ve Apa’nın da istifa dilekçesini Ajans idaresine ilettiği açıklandı. Apa, verdiği istifa dilekçesinde ‘’Tanıtım Ajansı’ndaki vazifemden ferdî nedenlerden ötürü affımı istiyorum.’’ dedi. 
Nalan Apa'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu için, 2013 yılında, "Mevlüt Çavuşoğu'nun CNN INT'de dinlerken şiştim. Yalancı, yüzsüz, şerefsiz!" şeklindeki tabirleri ve Apa'nın Seyahat Direnişi'ne dair attığı destekleyici mesajları ile birlikte LGBTİ paylaşımları, AKP'lileri ayağa kaldırmıştı.

Bakanlık, harekete geçerek, Nalan Apa'nın geçmişte attığı Tweetler'den dolayı istifasını aldı. Apa, istifa dilekçesinde, "...görevden şahsî nedenlerle affımı istediğimi İdare Konseyine bildirmiş bulunuyorum" diye yazdı.

Mevzuyu toplumsal medyada gündeme getiren isimlerden AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, ‘’Kültür ve Turizm Bakanı tarafından Tanıtma Fonu Genel Müdürlüğüne atanan bayanın attığı tweetlere bakın ya! Bir yanda “Bize Ömer’ler lazım! “ diyen Reis, öbür yanda bu atamayı yapan Bakan! Çok yazık, çok!" dedi.

Apa’nın istifasının akabinde bir twite daha atan Metiner, ‘’Asıl onu oraya getiren istifa etmeli’’ dedi.

Nalan Apa'nın istifa dilekçesi şu halde:

whatsapp_image_2019-08-24_at_17_54_37.jpg

858,542Konular
981,897Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt