iltasyazilim
FD Üye
Akarsu Türküleri 2019
2019 Akarsu Türküleri
Dere Türküleri albümü
Nehir Türküleri albüm şarkıları
Dere Türküleri 2019 albümü
Çay Türküleri
Albümdeki Eserler
Hoş Dostum Erdal Erzincan Tabip Musa Eroğlu O Nasıl Bakıştı Mustafa Özarslan Yaralıyım Kime Gidem Belkıs Akkale Deli Gönül Feryad Etme Gereksiz Yere Cengiz Özkan Gülyüzlü Sevdiğim Arif Sağ Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Zara Aşkın Divanesi Acıklı Divani Vazgeç Tabip Muhlis Çay Açığım Değil Tolga Sağ Sen O Süre Gör Beni Özlem Mapushane Gurbet Ele Farklı Muharrem Pak Bu Yarayı Dosttan Aldım Erensoy Akkaya Karnı Büyük Koca Dünya Sabahat Akkiraz *
2019 Akarsu Türküleri
Dere Türküleri albümü
Nehir Türküleri albüm şarkıları
Dere Türküleri 2019 albümü
Çay Türküleri
Albümdeki Eserler
Hoş Dostum Erdal Erzincan Tabip Musa Eroğlu O Nasıl Bakıştı Mustafa Özarslan Yaralıyım Kime Gidem Belkıs Akkale Deli Gönül Feryad Etme Gereksiz Yere Cengiz Özkan Gülyüzlü Sevdiğim Arif Sağ Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Zara Aşkın Divanesi Acıklı Divani Vazgeç Tabip Muhlis Çay Açığım Değil Tolga Sağ Sen O Süre Gör Beni Özlem Mapushane Gurbet Ele Farklı Muharrem Pak Bu Yarayı Dosttan Aldım Erensoy Akkaya Karnı Büyük Koca Dünya Sabahat Akkiraz *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.