Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akasya Durağı 48. Bölüm Özeti

Akasya Durağı 48. Bölüm Özeti
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Akasya Durağı 48 Birim Özeti Sinan, Osman’ı cezalandırıyor Sinan, Obayana’yı korkutmak isterken arabayla çarpan Osman’a unutamayacağı bir canice belirlemek için kolları sıvıyor Osman, Istek’le buluşan Obayana’ya sinirlenir ve onu ödünü koparmak için arabayı üzerine sürer Fakat frene zamanında basamayan Osman, Obayana’ya çarpar Hastaneye kaldırılan Obayana doktorlar kadar muayene edilirken Sinan devreye girer Ve Osman’a hayatı baştan başa unutamayacağı bir canice vermek için kollarını sıvar Seyit’in kaseti çıkacaktır Taksicilik işini bırakan Seyit herkesle helalleşir Duraktan ayrılır Kasetin tanıtım kokteylinde menajeri Petek, Seyit’in bekar olduğunu söyler Zeyno ile Seyit bu yüzden tartışma ederler Sinan’ın oğlu Can, kız arkadaşı Suat’la evlenmek için kızı kaçırmaya karar verir Sinan, Şaziment ve Gülbin her tarafta Can’ı aramaya başlarlar Leyla’nın babası Ramazan, bakıcısı Hatice’ye aşık olur ve onunla evlenmek ister Bu duruma kızan Hatice’nin nişanlısı onu evden götürür Ramazan Baba, Hatice’nin peşinden dışarı çıkar ve kaybolur Durumu öğrenen Leyla perişan olur Tüm şoförler Ramazan Baba’yı aramaya çıkarlar Duran fazla hoşlandığı Armağan’yi bir akşam dışarı dışında tutmak ister Lakin gösteri mekanlarını bilmediği için Sinan’dan yardım alır Oysa Sinan’ın tavsiye ettiği mekanda Duran ile Hediye’yi kötü bir sürpriz beklemektedir Nuri Baba’nın taksisine bir kadın biner Kadın, Nuri Baba’ya töre belasından kaçtığını söyler Nuri Baba da kadına yardım etmek için alıp tavernaya getirir Fakat bilmediği bir şey vardır Bayan gerçekte teröristtir ve polis kadar aranmaktadır Polis tavernanın etrafını çevirince terörist bayan, Hediye ile Eleni’yi rehin alır  

858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt