Akasya Vampir Olucak oyuncularımızdan Akasya Asıltürkmen'e Avusturya'lı yönetmenlerden filmde oynaması için önerge geldi AVUSTRALYA FİLMİNDE VAMPİRİ OYNAYACAK 1548643544 1548643544 akasyavampirolucak5c4e6cde12f10akasyavampirolucak5c4e6cde12f10 akasyavampirolucak5c4e6cde12f10 TİYATROCU AKASYA ASLITÜRKMEN, AVUSTRALYA YAPIMI BİR FİLMDE SEVECEN VAMPİRİ OYNAYACAK Çok enkaz bir gelişme oldu Tatildeydim bir telefon geldi Avustralyalılar Türkiye'de bir film gerçekleştirmek istiyorlar fakat Türkiye'de geçmeyecek konusudiyen Akasya Asıltürkmen, filmin iyice Avustralya yapımı olacağını ve Türkiye'deki platoların kullanılacağını söyledi Yapımcıların Türkiye'de çekme kararından sonra Türk oyuncuları da oynatmayı düşündüklerini ve kendisini beğendiklerini bildiren Akasya Asıltürkmen, test çekimine çağrıldığını söyledi ve Avustralya projesi, Türk asıllı fakat bundan böyle Avustralyalı olmuş bir ayağı da var işin Bana vampir prenses rolü geldi Beğenmişler fakat önce aksana bakmak istedilerdiye konuştu Deneme çekimini de başarıyla atlatan Akasya Asıltürkmen, Cevap geldi Beğenmişler Insancil vampir prenses Bilmiyorum nasıl olacak ama fazla eğleneceğim belirlenmişdedi