Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akbabalar Kelebekler

Akbabalar Kelebekler
0
425

Alimetim

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
2,513
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
107,325

Akbabalar Kelebekler​

Yüreği ağzında bir çocuk
Gibi alırken kalemi elime
Beceriksiz, acemi ve olasıya
Yapayalnızım her defasında

Bu sonuncu olsun diyorum
Ömrümün eksiksiz tek şiiri
Yazılsın artık kırk yaşımın
Ve bir aşkın bittiği bu gece

Akbabalar bin yıl kelebekler
Bir mevsim yaşarlarmış ki aşk
Da kısa ömürlüdür, başlar
Gibi biter yaşanmışsa eğer

Yaşanan ne varsa hoşgörünün
Bir parçasıdır artık ama ben
Yine de yakabilirim bu gece
Bütün anılarımı bir şiir için

Sonra irkiliyorum, anılarım yoksa
Dostlarım da terkedilmiştir yangın
Sürüp dururken yurdumda ki o zaman
Kıymeti harbiyesi nedir bu şiirin

Sabaha karşı dilim paslı
Beynim keçeleşmiştir ve yangın
Yalnızlığıma sıçrarken üşüyor
Bütün sözcükler. Umut yoktur

Yüreğim diyorum, kekeme
Alıngan, serseri yüreğim
Sen nerden bilebilirsin
Bir şiirin nasıl yazıldığını

Ahmet Telli

Similar threads

Her toplumun bir edebiyatı ve o edebiyata özel birtakım tipleri vardır. Türk müelliflerin kaleminden çıkmış romanlar ve kıssalar, hepimizi eşsiz seyahatlere sürükler. Bir de Türk şairlerin kaleminden çıkmış şiirler vardır. Bu şiirler uzun seyahatler sunmazlar. Bu şiirler işten, okuldan konuta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
kısa resımlı şarkı sözleri « Önceki | Sonraki » SEVMEKTEN GİDİNCESen beni sevmekten gidince Yılmaz erdoğan 1549223620 1549223620 kisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64fkisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64f http:imgblogcucomuploadsHuZunMiSRaLaRiMsenbenisevmektengidince Sen beni sevmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gözlerinin gözlerime deydiği o ilk anda çatırdattın yüreğimin aynasını Yüreğimin sevmekle görevlendirilmiş en alıngan noktasına dokundun seni gördüğüm gün Ruhuma beni seveceksin diye dikte veren kıdemli asker gibiydi güzel gözlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
hikmetli sözler hikmetli sözler Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur (N F Kısakürek) Kalabalıkların kafası çok, aklı yoktur (?) Kusur değil, çare bulun (Henry Ford) Anlamsız bir çuval düşey durmaz (Benjamin Franklin) Dünya büyük adamların düzeyinde yaşayamaz (George Frazer) İyi ağaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt