Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akdeniz Akşamları Notaları

0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akdeniz Akşamları şarkısının Notaları
Akdeniz Akşamları şarkısı flut notası
Akdeniz Akşamları gitar notaları

AmAm7 G F E
Akdeniz akşamları bir başka oluyor
Am G F E
Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka
Am G F E
Sahilde insanlar kolkola sımsıcak
Am G F E
Coşmamak elde mi boyle bir akşamda

Am G F E )
İste ben boyle bir akşamda aşık oldum ) 2 ) A
Am
Aşık oldum

imagesakdenizaksamlarinotalari5ada914470d6e

Similar threads

Akdeniz Akşamları flut notası Akdeniz Akşamları gitar notaları imageshalukleventakdenizaksamlarinotasi5adaa42ea9225 AmAm7 G F E Akdeniz akşamları bir başka oluyor Am G F E Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka Am G F E Sahilde insanlar kolkola sımsıcak Am G F E Coşmamak elde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Akdeniz Akşamları gitar Akorları Akdeniz Akşamları Notaları Gitar Dm C Bb A Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Dm C Bb A Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Dm C Bb A Sahilde insanlar kolkola simsicak Dm C Bb A Cosmamak elde mi boyle bir aksamda Dm C Bb A ) Iste ben boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arım Balım Peteğim Şarkısının Notaları Arım Balım Peteğim Şarkı Notası Arım Balım Peteğim Flut Notası Arım Balım Peteğim Akor imagesarimbalimpetegimnotalari5ada9134d1361 Arım Balım peteğim Gitar Akoru Am A Dm G G7 C Am Gozyasim sarap olsa, gencligim harap olsa Am Em Em7 E Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Akdeniz Akşamları Gitar Notaları Akdeniz Akşamları şarkısının gitar notaları şoyledir: imagesgitarsarkinotalariakdenizaksamlari5ada55042de23
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Samanyolu Şarkısının Notaları Bir şarkısın sen melodika notaları bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları gitar bir şarkısın sen (samanyolu ) notaları flut Bir şarkısın sen doredosidosidolasilasisolsollasidoredosidolasilasisol sollasolfamidoredosidosidolasilasisol Bir Şarkısını Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt