Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akdeniz Ateşi İçin Bitkisel Öneriler

Akdeniz Ateşi İçin Bitkisel Öneriler
0
51

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Akdeniz Ateşi İçin Nebati Öneriler Akdeniz Ateşi için bitkisel kürler Akdeniz Ateşi için bitkisel çözüm akdeniz ateşi nebati tedavisi Umumiyetle 115 yaşları arasında görülen çocuk hastalıklarından akdeniz ateşi hastalığı için uzmanların önerdiği bitkisel reçeteler şöyle meleklerakdenizatesiicinbitkiseloneriler5c5070b420433alt 1548775600 1548775600 akdenizatesiicinbitkiseloneriler5c5070b451d51akdenizatesiicinbitkiseloneriler5c5070b451d51 akdenizatesiicinbitkiseloneriler5c5070b451d51 Aralıklı olarak karın ve göğüste meydana gelen ağrı ve ateşle kendisini gösteren bir hastalıktır Başlıca 115 yaşları aralarında görülür Lahana, pırasa, maydanoz, tere, roka, kereviz, enginar ve mevsimlik taze sebze ve meyveler, bakliyat türü gıdalar bol yenir Pak, sıcacık bir ortamda, fazla yorulmadan stresten, üzüntüden uzaktan durulur Banyo, spor, pak hava, iyi bir tedavidir Ağır yiyecekler, sanayi ürünleri, hamur işi, kızartma, pasta, yağlı tatlılar, sigara, alkol, asitli içeceklerden uzaktan durulmalıdır 1 Tarif: 1 kg bal 1 kg keçiboynuzu pekmezi 1 kg üzüm pekmezi 100 gr çiçek tozu 100 gr arı sütü 100 gr üzerlik tohumu 100 gr ravent kökü 100 gr deve dikeni tohumu 100 gr zencefil id 100 gr zerdeçal 10 gr çörek otu tamamı karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenilir NOT: Tansiyonu yükseltebilir 2 Tanımlama: 200 gr demirhindi 2 lt suda kaynatılıp suyu süzülür Su yerine aç ya da tok karnına içilir 3 Tanım: Karabaş otu çiçeği Biberiye yaprağı Söğüt yaprağı Aynı safa çiçeği aynı miktarda karıştırılıp 2 su bardağı kaynar suya 2 yemek yemek kaşığı konulup 10 dakika demlenir Aç ve tok karnına akarsu yerine, su yerine içilir 4 Betimleme: 1 kg dut pekmezi 2 kg bal 50 gr saf arı sütü 50 gr çörek otu 50 gr ısırgan otu 50 gr kebabiye 50 gr çiçek tozu 50 gr zerdeçal 50 gr zencefil 50 gr havlıcan 50 gr karanfil 50 gr deve dikeni 50 gr ravent kökü 50 gr sarı sabır (aluevera) Tamamı dövülüp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1 kadeh ılık süt, kara üzüm suyu veya meyve suyuna karıştırılıp 1'er yemek kaşığı yenilir ANEKDOT: Tansiyonu yükseltebilir 5 Tanımlama: Kırk kilit otu Kantaron çiçeği Papatya Hatmi çiçeği Lavanta Aynı miktarda karıştırılıp 2 su bardağı kaynar suya 2 yemek yemek kaşığı konulup 10 dakika demlenir Aç ve tok karnına içilir 6 Tanımlama: Biberiye Mentollü nane Karabaş otu çiçeği Söğüt yaprağı Okaliptus yaprağı eşdeğer miktarda karıştırılıp 23 su bardağı kaynar suya otların karışımından 2 yemek kaşığı konulup 10 dakika demlenir Bal ve limon karıştırılarak içilir 7 Tanım: 50 gr kebabiye 50 gr günlük sakızı 50 gr turp tohumu 50 gr deve dikeni tohumu 50 gr zencefil 50 gr havlıcan 50 gr karanfil 100 gr polen 100 gr saf arı sütü 2 kg bala karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1 bardak ılık süte veya üzüm suyuna 1'er yemek kaşığı karıştırılıp yenir 8 Tanımlama: 50 gr kereviz tohumu 50 gr keten tohumu 50 gr tarçın 50 gr pırasa tohumu 50 gr mastika 50 gr ısırgan tohumu 100 gr polen 100 gr arı sütü 2 kg andız veya dut veya üzüm pekmezine karıştırılıp macun yapılır 3 öğün aç karnına 1 kadeh ılık süte ya da üzüm suyuna 1'er yemek kaşığı karıştırılıp yenilir  
 
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt