Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme Ve Atama Kriterleri’nin Yürütmesinin Durdurulması İçin Dava Açıldı

Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme Ve Atama Kriterleri’nin Yürütmesinin Durdurulması İçin Dava Açıldı
0
136

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
dava-1-696x392-1.jpg

Eğitim Sen, Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme Ve Atama Kriterleri’nin Yürütmesinin Durdurulması Ve İptali İçin Dava Açtı. 

Sendikadan yapılan açıklamada, “Akdeniz Üniversitesi’nce hazırlanan ve YÖK tarafından onanıp 01.09.2022’de yürürlüğe girecek olan Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterleri’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için, Anayasanın eşitlik prensibi ile akademik teamüllere alışılmamış olduğu ve akademisyenlerin iş teminatını yok edeceği gerekçesiyle, sendikamız tarafından 17.08.2022 tarihinde dava açılmıştır” denildi. (BSHA)

Similar threads

Sözcü’de yer alan habere nazaran, Mevzu ile ilgili düzenlenen basın açıklamasında konuşan Rektör Prof. Dr. Peyami Çelikcan üniversitenin Dragos yerleşke toprağının 2009 yılında Özelleştirme Yönetimi tarafından üniversiteye tahsis edildiğini belirterek, “2009 tarihli tahsis kararından 2015...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
YÖK'ten yapılan açıklamada, Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan ve 2010-2011 akademik yılında eğitim öğretime başlayan İstanbul Kent Üniversitesinin son günlerde yaşadığı mali problemlerle ağır formda gündemde yer aldığı anımsatıldı. Açıklamada, Türkiye Halk Bankası tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
YÖK'ten yapılan açıklamada, Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan ve 2010-2011 akademik yılında eğitim öğretime başlayan İstanbul Kent Üniversitesinin son günlerde yaşadığı mali meselelerle ağır biçimde gündemde yer aldığı anımsatıldı. Açıklamada, Türkiye Halk Bankası tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
YÖK'ten yapılan açıklamada, Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan ve 2010-2011 akademik yılında eğitim öğretime başlayan İstanbul Kent Üniversitesinin son günlerde yaşadığı mali sıkıntılarla ağır halde gündemde yer aldığı anımsatıldı. Açıklamada, Türkiye Halk Bankası tarafından, İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Birçok inşaat şirketinin borçlarının silindiği bir periyotta, kamu hizmeti veren Kent Üniversitesi'nin varlıklarına el konulması kamuoyu tarafından reaksiyonla karşılanırken, bu hukuksuzluğa karşı üniversite idaresi harekete geçti. Halkbank'a ihtarname gönderen Kent Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt