Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akıl Karı Olmamak Deyiminin Anlamı

0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akıl Karı Olmamak Deyimi
Akıl Karı Olmamak Sozu Deyimi

Akıl karı olmamak deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı

Akıllı, dengeli ve olculu bir kişinin yapacağı iş olmamak

Akıl karımı şimdi senin yaptığın bu iş?

Similar threads

Akıl Etmek Deyiminin Anlamı Akıl Etmek Deyimi Akıl Etmek Deyim Akıl etmek deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Herhangi bir onlem ve careyi zamanında duşunmek, vaktinde hatırlamakSular kesilecekti ama kovaları doldurmayı akıl edemedim
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Akıl karı olmamak anlamı, Akıl karı olmamak nedir,Akıl karı olmamak deyimi Akıl karı olmamak: Akıllı, dengeli ve olculu bir kişinin yapacağı iş olmamak
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi ve Manası Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyiminin Sozluk Anlamı Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi Alnı acık yuzu ak (olmak) deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Herhangi bir ayıbı, cekinecek bir durumu olmamak, iffetli ve şerefli olmakİşte alnı acık yuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,474Konular
981,221Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt