akıl hocası olur mu
akıl hocası oyunlar merhaba arkadaslar kafam cok karısık nasıl anlatayım bilemedimben asıgım o sanırım degil suan aramıza kısa bir zaman önce uzaklık girdio işleini fazlasıyla önemseyen bir adam,cogu zaman kendi dertlerinden beni sormak aklına bile gelmiyor,sitem ettigim zamanlarda önce tepki veriyor sonradan kendini düzeltmeye calısıyor,bana deger verdigini biliyorum hatta sevdigini ve de cok güvendiginifakat ben belirlenmiş olamıyorum telefonda ağız dalaşı etmemek icin beklentilerimi dille getiremiyorumbeni özledigini sevdigini bir kere olsun duymadım yani genellikle ben söylerim o ben de diye cevap verirbenimle ciddi bir ilişki düşündügünü biliyorum lakin bunu sanki icimde hissedemiyorumbenden daha vefalı daha iyi daha hoş bir kız görmedigini söylüyor beni bu özelliklerimden dolayı seviyor yalnızca benzerine yapmalıyım? ne olur söyleyinbeni (onun tabiriyle) mükemmel bir insan oldugum icin sevsin istemiyorumbeni tüm huysuzlugumla sevsin istiyorum ne yapmalıyım ayrılmalımıyım? yahut beni fazlasıyla yoran bu ilişkiye devam mı etmeliyim ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.