fikir veriN :S meraba meLEk abLAlarım siz büyükSÜnüz da ei biLİrİSiniz ve daha Geniş çapLı dÜşüNÜrSnz bn 3 sınıfa kadar marmara adsında oturDum orda olcay die birini severdim oda bni severdİk çocukLuk aşkı işte ordan taŞınDık ve şuan sakarya da oturuorzaradan 89 YIL geÇTİ bn ramazn bayramında adaya gttim birBİrimizİ görDk lakin konuşmaDık daha sonra bu bnm numaramı buLmuş snra konuşmaya baŞLaDık ona aleyhinde sevGİm tekrar başLADı çok seviorum kasımın 1inDE çıkmaya başLADık haLA çıkıoruz öbür isimLİ bi msn açtım onuda ekLEdİm merak ettim ne tepki veriri asılırmı fLAn Dİe konuşmaya başLADık işte asıLmaDı hatta tam tersİ olDu bnm sevdiğim var onudan başkasını görmüor gözLERim faLAn dEDİ ve bi ara aramız da yeni DÜzeLDİ başımı beLAya sokmayın DEDİ lakin bis son 45 günDÜr tartışma etmioruz bu bni şüpheLEnDİrio bni aLDAtıomu Dİe fiilen ona güvenİorm ama onu tanıyanLAr faLan anLAtıoDu fazla çapkın Dır da faLAnDır da fulun ya sİzce bni aLDaTıo muDur ya kafayı yiycem onu çok seviorumakilverins5c51827f75189altakilverins5c51827f75189altakilverins5c51827f75189altakilverins5c51827f75189altakilverins5c51827f75189alt