Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

** Akıl*

** Akıl*
0
201

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
*Aklın insan suretinde veya öbür bir şekilde görülmesi dünyalık bir kısmete, talih açıklığına, mal ve şerefe delalet eder (Keza Bakınız; Dimağ)Rüyada zeka olarak insan sekline girip, ben senin aklinimdiyen bir kisi ile karsilasan, büyük ve bilgili kisilerle tanisip konusarak, onlardan hayir ve menfaat görür Kirmani'ye kadar; aklinin insan seklinde karsisina çiktigini görebilen serefe, mertebeye ve mutluluga erisir Danyal (AS) ise zeka olarak rüyada görmenin kismet ve zaferle yorumlanmasi gerektigini ,Cabir'ülMagribi'ye tarafından; akil ve ruhun insan seklinde oldugunu görmek, anne ve baba ile sözcük grubu olunur Bunlardan birini görebilen, akil ve ruhu rüyasinda temsilcilik edilmis olarak gören, anne ve babasini görmüs olur Hazreti Fahrii Kainat Efendimiz, rüyada akil görülmesini dünya kismeti, ruh görülmesini de ahret kismeti olarak yorumlamislardir Caferi Sadik (RA) akil ve ruh rüyasini dört sekilde sözcük grubu buyuruyor: Şanskader, kismet, anne ve baba, mal ve seref
*
*
*
*

Similar threads

Zihin Aklın insan suretinde ya da öbür bir şekilde görülmesi dünyalık bir kısmete, baht açıklığına, mülk ve şerefe kötüye işaret eder (Hem Bakınız; Dimağ)Rüyada zihinsel olarak insan sekline girip, ben senin aklinimdiyen bir kisi ile karsilasan, büyük ve bilgili kisilerle tanisip konusarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Aklın insan suretinde ya da değişik bir şekilde gorulmesi dunyalık bir kısmete, baht acıklığına, mal ve şerefe delalet eder (Ayrıca Bakınız; Dimağ)Ruyada akli insan sekline girip, ben senin aklinimdiyen bir kisi ile karsilasan, buyuk ve bilgili kisilerle tanisip konusarak, onlardan hayir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ruyada Akıl Gorme,Ruyada Akıl Gormek ne demek,Ruyada Akıl Gormenin anlamı,Ruyada Akıl nedir,Ruyada Aklın anlamı Ruyada Aklın insan suretinde veya farklı bir şekilde gorulmesi dunyalık bir kısmete, baht acıklığına, mal ve şerefe işaret eder Ruyada aklı insan sekline girip, ben senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Aklın insan suretinde ya da değişik bir şekilde görülmesi dünyalık bir kısmete, baht açıklığına, mal ve şerefe delalet eder Rüyada aklı insan şekline girip, “ben senin aklınım diyen bir kişi ile karşılaşan, büyük ve bilgili kişilerle tanışıp konuşarak, onlardan hayır ve menfaat görür Kirmani’ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Süt emmek Bir erkek rüyasinda çocuk emzirdigini görse, hüzne düser Birinin memesinden süt emdigini görebilen hapse girer Bir çok tabirciler, bu rüyada süt veren ve emen için hayir yoktur, diyorlar Ebu Sait ElVaiz'e tarafından, bir kadinin memesini emdigini gören hasta olur Rüya sahibi büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt