Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak bu doğru mu

Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak bu doğru mu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak bu doğru mu selam arkadaşlar duydunuz mu Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacakmış acaba bu dürüst mu yahut ben mi hatalı duydum aranızda Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak mı bilen varsa bana yazsın  

Similar threads

İngilizlerin Beslenme Alışkanlıkları nasıldır haberdar olan varsa yazsın Arkadaşlar ben İngilizlerin Gıda Alışkanlıklar nasıl diye merak ettim acaba aranızda İngilizlerin Gıda Alışkanlıklarını bilen varsa bana bu konuda data verebilir mi?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Güneş: 500 bin Nataşa’yı The Economist’ten aldım özre lüzum görmüyorum Rus yaşam kadınlarıyla fuhuş sonucu Türkiye’den yurtdışına 600 milyon dolar döviz çıktığını hesaplayarak Turizm Bakanı ile turizmcilerin tepkisini çeken Prof Dr Hurşit Güneş, Ben 500 bin Rus hayat kadını rakamını İngiliz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
bu dürüst mu değil mi ya arkadaşlar çoğu sitelere bakıyorum fenerbahçenin sevilmediğini söylüyorlar bu doğru mu değilmi gittikleri yerleden fena şekilde uğurlanıyorlarmış lakin ben böyle düşünmüyorum kanımca taraftarları görüyoruz sizce bu doğru mu nolur söyleyin  
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Orucu Uykuya Diretmek Doğru mu? oruçta uyuklamak orucu uykuya diretmek orucu uykuya israr etmek, oruçluyken uyumak, içten mu, oruç bozulur mu, sevabı azalır mı, ile ilgili bilgiler burada melekler 1549028174 1549028174...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ece uysal anne olmaya karar verdi ece uslu sevgilisi ece yumuşak başlı ve sevgilisi ece yumuşak başlı hayatı ece uysal gebe mi haberleri burada arkadaşlar Ekranların sevilen başarılı oyuncularından, Ece Uslu gebe mi gibi soruları kafalarda dolanır oldu Nedeni ise, geçtiğimiz günlerde güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt